invitatiedenunta.ro

Ai planuit, ai ales momentul perfect, caravana pregatirilor a inceput sa se puna in miscare, insa ai nevoie totusi de cateva sfaturi extra. Cand vine vorba de invitatiile de nunta nu ai cum sa dai gres, intrucat vorbim despre cartile de vizita ale evenimentului. Prin urmare, trebuie sa iei o decizie informata.

Iata cateva reguli in baza carora iti poti construi in minte imaginea unei invitatii de nunta potrivite.

1. Defineste stilul si tematica nuntii

Ce tip de nunta iti doresti? Ceva clasic si elegant? Poate ceva casual sau ceva de-a dreptul stralucitor, glam? Dupa ce ai definit stilul, gandeste-te si la tematica nuntii, pentru ca aceasta va dicta alegerea ulterioara a invitatiei. Totul trebuie sa fie intr-o perfecta armonie, de la decoratiuni de nunta pana la place-card-uri, invitatii si alte detalii.

Daca te-ai hotarat in aceasta privinta, iti recomand sa dai un click si aici: invitatiedenunta.ro Cluj-Napoca 2018. E foarte posibil sa gasesti ceva care sa te incante!

2. Cum alegi culorile?

E foarte important sa faci o alegere buna din punct de vedere cromatic, insa nu toti au inpiratia necesara.

Va trebui sa tii cont de urmatoarea idee: trebuie sa obtii in cele din urma un ansamblu unitar, de la flori si decoratiuni pana la toata papetaria necesara la nunta – culoarea predominanta va trebui sa fie una ce caracterizeaza cuplul si care inspira.

3. Cum alegi forma?

La fel ca si in cazul culorilor, aici totul tine de preferintele personale. In stil clasic, invitatiile de nunta au forme dreptunghiulare. Nu te opreste insa nimeni sa alegi modele ovale, rotunde, patrate sau chiar decupate.

Tine cont de un singur lucru: invitatiile vor fi oferite intr-un plic sau intr-o cutie, motiv pentru care dimensiunile lor vor trebui sa se potriveasca cu acestea.

4. Cum alegi textul / formatul acestuia?

Si aici va trebui sa existe o aliniere cu stilul si tematica nuntii, dar si cu preferintele personale ale mirilor. Singurele recomandari ar fi:

  • alege un font usor de citit
  • textul trebuie sa fie scris clar iar mesajul transmis usor de receptionat
  • evita textul inghesuit, fa-l cat mai lizibil si incadreaza-l cat mai bine in pagina
  • asigura-te ca exista acel contrast intre fundal si text, pentru un plus de impact
  • verifica textul cu atentie inainte de imprimare, pentru a elimina orice greseli

5. Ce informatii trebuie sa transmita invitatia?

Numele mirilor, ale parintilor si nasilor nu pot sa lipseasca, la fel precum si locatia petrecerii sau a cununiei civile. Datele de contact trebuie de asemenea mentionate si – FOARTE IMPORTANT – solicitarea de confirmare cu cel putin 1 luna inainte de eveniment este obligatorie. In acest fel veti avea timp sa puneti la punct toate aspectele legate de organizare, cunoscand numarul exact al celor care vor participa.

Ca ultim sfat, va mai recomand un lucru: comandati furnizorului care va realizeaza invitatiile un stoc de rezerva. Uneori trebuie sa retrimiti o invitatie, alteori omiti din greseala persoane pe care ti le-ai dori alaturi, alteori oameni cu care ai vorbit si stiai sigur ca nu pot sa ajunga la nunta iti pot face o surpriza si sa vina totusi. Pentru asemenea cazuri, stocul de rezerva se va dovedi foarte util.

Daca vei avea in vedere aceste reguli, restul alegerilor tin doar de preferintele personale. Spor la pregatiri si  … casa de piatra!

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *