Categorii
Blog

Achizitionarea unui TV Second Hand

Ai crede daca ti-ar spune cineva ca pentru a cumpera un TV nou este mult mai usor decat a cumpara un TV vechi? Dar intrucat decizia a fost luata, si ai mentalitatea de a cumpara un vechi model, acest articol te va ajuta.

Cu atat de multe avansari in tehnologie, consumatorul obisnuit este alintat cu alegeri, intrucat are atat de multe optiuni la dispozitie din care poate sa aleaga. De la televizoarele vechi CRT pana la plasme, LCD, si LED, setul de televiziune a evoluat grozav. Sa te uiti la TV nu este ceva care poti face, este o experienta in propriul drept, o experienta care trebuie sa fie placuta. Alegand cea mai buna oferta nu este o activitate usoare si trebuie sa necesite o multime de ganduri.

Indiferent care sunt motivele tale pentru a cumpara un televizor folosit, sunt putine lucruri care ar trebui sa le ai in minte. Cand cumperi un nou TV, garantia se va ocupa de toate lucrurile, dar in cazul unui model folosit, va trebui sa fi foarte atent. Pentru a-ti face activitatea mai usoara, intreaba anumite intrebari pentru a scapa de dubiile cumpararii unui TV folosit.

De ce il vinde ?

De ce a ajuns televizorul intr-un magazin second hand in primul rand? Detinatorul l-a pus la vanzare pentru ca s-a stricat? Sau a fost din cauza ca este o piesa electronica eronata? L-a vandut fiindca imaginea nu era destul de buna? Sau a facut acest lucru fiindca s-a plictisit de el si si-a cumparat unul singur? Acestea sunt intrebarile care trebuie raspunse inainte de a te decide in a cumpara un TV folosit. Daca detinatorul il vindea fiindca i-a gasit un defect, chiar daca defectul a fost reparat, ar putea aparea din nou. Ar trebui sa stai departe de astfel de televizoare. Asigura-te ca sti exact de ce este vandut TV-ul inainte de a-l cumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *