nunta

Este atat de greu sa iti dai seama ce se poate intampla in ziua nuntii tale. Filmele si show-urile de televiziune par sa portretizeze nuntile ca fiind niste evenimente fie perfecte si fara de greseala, fie niste adevarate dezastre, nimic intre aceste doua insusiri. Exista probabilitatea ca nunta ta sa nu fie un fiasco total, insa in acelasi timp ar trebui sa fii constient de faptul ca si aceasta treaba poate impune putina provocare. Uite cateva adevaruri despre ziua nuntii despre care ar trebui sa stii si tu,

Ceva tot va merge rau

Cu cat mai mare este evenimentul nuntii tale, cu atat mai mari sunt sansele ca lucrurile sa nu meraga tocmai conform planului. Nici macar nuntile mai mici nu sunt imune la aceste esecuri. Oricum, lucrul cel mai important de luat in seama este de a nu te panica. Vei fi mult mai pregatit sa te confrunti cu problemele legate de nunta care se pot intampla daca nu te vei panica. Ultimul lucru pe care il vei vrea sa il faci este de a te stresa in ziua cea mare.

Nu poti multumi pe toata lumea

Indiferent de cat de tare ai incerca, unii oameni vor avea opinii negative despre mancare, receptia de nunta, locurile la mese, decor, alti invitati, flori sau chiar despre rochia de mireasa. Aceasta este ziua ta speciala, asadar nu pierde nici o secunda ingrijorandu-te in legatura cu chestii minore.

Te vei simti mereu ca si cum nu ai avea suficient timp

Timpul va parea ca este mereu scurt in ziua cea mare a nuntii. Incearca sa te ajuti singur prin proiectarea unui program detaliat de care sa te tii toata ziua, insa ar trebui sa te pregatesti sa fii si flexibil in legatura cu unele aspecte. Ar trebui sa iti pui in program si suficient timp de umblat de asemenea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *