agentiile de publicitate
agentiile de publicitate

Unele dintre cele mai importante aspecte ce pot tine de o afacere si de o companie care abia se lanseaza in lumea afacerilor sau care vrea sa-si imbunatateasca reputatia si imaginea, este reprezentant de agentiile de publicitate, care nu fac decat sa promoveze si sa scoata in fata numele si activitatea celor mai renumite sau mai putin renumite marci, branduri si personalitati din intreaga lume.

O astfel de agentie de publicitate mai nou aparuta pe acest segment de piata furnizor de servicii de promovare este si Adam & Eve DDB, din Londra, Anglia  care a fost deschisa de abia acum doi ani si deja a castigat premiul pentru Agentia Anului de la Festivalul International de Creativitate de la Cannes, in special datorita reclamei „Scuze, am cheltuit totul pe mine”.

O alta companie producatoare de publicitate, de data asta din Paris, Franta, este si BETC. Poate ca numele acesteia nu va suna atat de cunoscut, insa reclamele pe care le-a creat aceasta cu siguranta va starnesc zambete si va sunt cunoscute.

Spotul video pentru Evian „Bebelusi pe role” putin suprarealist si cam amuzant este poate una dintre cele mai bune ad-uri care au fost create vreodata, insa care intrece parca putin masura. De asemenea, tot pentru Evian, aceasta agentie care promoveaza in toata lumea a realizat si spotul video „Baby si cu mine”, tot pentru apa Evian.

Poate ca nu cunoateti numele companiei producatoare atat de bine, insa spotul in care apare Jean Claude Van Damme pentru marca Volvo, este produs de firma de publicitate Forsman & Bodenfors din Gothenburg, Suedia. Celebrul actor si artist apare in aceasta reclama facand ceva cu care acesta este deja obisnuit si cu care ne-a obisnuit si pe noi, face spagatul intre doua tiruri de la Volvo, lucru care ii dovedeste inca o data poate puterea si forta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *