Categorii
Blog

Ai grija de membrii familiei tale cu ingrijiri la domiciliu

_1-grandpaBunicul meu este orb de aproximativ 15 ani, de aceea va dati seama ca acesta nu poate sa se descurce singur. El, poate sa mearga prin casa fiindca s-a obisnuit, are un radio pe care il aprinde singur si toata ziua sta in pat si asculta acel radio, fiindca altceva nu are ce sa faca. Cateodata isi mai face curaj, isi ia bastonul in mana si iese pe holul blocului, fiindca sta la etajul 4 el trebuie coborat de unul din membrii familiei pana jos, pentru a sta cu ceilalti barbati de varsta sa pe banca discutand politica sau orice discuta niste batranei la cea de-a 3-a varsta.

Bunicul meu are 83 de ani, insa este orb si nu se poate descurca de unul singur din cauza conditiilor medicale pe care le are. De aceea bunica trebuie sa stea cu el si sa-l supravegheze constant, insa acesta a inceput sa aiba scapari de furie si multe alte gesturi care o ranesc pe bunica, de aceea bunica este foarte obosita incercand sa aiba grija de el. Fiindca bunica nu mai poate, am stat eu cu bunicul o vara si pot sustine ca este foarte greu si foarte obositor, dupa ce m-am angajat a stat matusa si mama in schimburi. Insa matusa mea a plecat in Germania, mama lucreaza tot mai mult, iar eu m-am mutat in alt oras si de asemeni lucrez si nu are cine sa aiba grija de bunicul.

De aceea am decis sa fac o cautare pe internet, ca vorba aia lucrez in domeniu, sunt tanar si am ceva cunostinte in ceea ce priveste vastul internet. Dupa cateva minute de cautari am descoperit serviciile de ingrijire la domiciliu. Prin intermediul acestor servicii, bunicul va putea fi bine in grijit si toata familia va putea fi linistita cand vine vorba de sanatatea acestuia, deoarece o persoana calificata va merge acasa la bunicul si va avea grija de el.

Cum ar spune un prieten german de a-l bunicului, cu ajutorul acestor servicii beneficiezi de glueckliches and angenehmes zuhause. De aceea dupa ce am apelat la servicii de ingrijire la domicilu, bunicul se simte mult mai bine, iar familia noastra este mult mai linistita si mai putin stresata. De acest serviciu beneficiaza de asemeni si bunica, fiindca a imbatranit si ea, iar lucrurile nu mai sunt asa cum obisnuiau sa fie. Totul este mai greu pentru ea, bolile se agraveaza, iar cu acest serviciu suntem siguri ca atat bunicul, cat si bunica beneficiaza de o ingrijire la domiciliu profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *