videochat de acasa unicorn agency

Probabil ai mai auzit despre videochatul facut acasa si te intrebi daca si tu ai putea face asta. Depinde cu cine alegi sa colaborezi, avand in vedere ca nu toate studiourile de profil accepta asta. Ce este cert, doritoarele pot alege sa colaboreze cu Unicorn Agency. Iata despre ce este vorba!

Videochat facut de acasa

Cand vine vorba de videochat facut de acasa situatia este similara cu ce se intampla intr-un studio. Ce este diferit se refera la locatie. Asadar, modelul va alege sa lucreze din intimitatea casei. Insa decorul pe care il va avea disponibil pentru orele petrecute in online va fi unul adaptat si adecvat.

De asemenea, trebuie spus ca cele care aleg aceasta varianta de colaborare de obicei sunt persoane care gasesc ca fiind mai practica ideea intrucat nu locuiesc in orasul in care este locatia studioului. Unicorn Agency, cu pagina oficiala Unicornagency.ro, are mai multe locatii in tara. Cu toate acestea, are si aceasta oferta de colaborare. Daca esti, spre exemplu, din provincie si inca nu te-ai decis sa te muti sau pur si simplu iti doresti varianta de work from home, poti urma acest plan cu aceasta agentie de profil.

Pe cont propriu?

Daca te intrebi asta trebuie mentionat ca cel putin cand vine vorba de conditiile oferite de Unicorn Agency nu vei fi singura, pe cont propriu. Ai parte de suport tehnic, ai parte de consiliere, de training de asemenea, desi aparatura si decorul sunt in decontul tau. Iti poti face desigur programul de activitate dupa propria dorinta.

Cat despre castiguri si aici totul este similar cu ce se intampla in cazul in care ai colabora clasic cu studioul – in sensul in care ai merge fizic la locatie. Cu cat esti mai implicata, cu atat mai bine. Cu cat petreci mai multe ore online si castigi experienta, cu atat mai bine pentru tine si pentru castigurile tale pe termen lung. Fie ca lucrezi de acasa, fie ca lucrezi din studio, sansa de a avea venituri tot mai mari exista.

Cand incep? Ce fac daca imi doresc sa renunt

Nu se aplica aici teoria conform careia intra oricine, pleaca cine poate. Efectiv cand iti dai seama ca nu mai este ceea ce iti doresti, renunti. Colaborarea de acest tip este una legala. Cat despre  startul tau, termenii si conditiile de colaborare sunt stabilite de la bun inceput. Pentru cele interesate sa colaboreze cu Unicorn Agency toate detaliile sunt in pagina oficiala. De asemenea, dupa interviu vor fi si altele lamurite.

Asadar, daca te-ai hotarat sa faci videochat de acasa, acum stii si unde poti cere detalii. Exista si prejudecata conform careia cele care doresc sa faca asta au teama de a fi judecate si isi creeaza acasa locul intim si perfect. Asumarea este un aspect de maxima importanta in ceea ce priveste acest tip de colaborare. Citeste mai multe din pagina de blog dedicata si iti vei da seama daca te potrivesti acestui context.

Contact:

hello@unicornagency.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *