stailer

Probabil ca stii pana acum ca meriti tot ceea ce este mai bun. Orice persoana trebuie sa aiba parte de ceea ce isi doreste, fara diferente si fara prea multe probleme. Daca in aproape toate domeniile, acest lucru este imposibil si mereu exista o persoana care sa aiba intaietate si care sa taie linia, fara sa i se reproseze ceva de cei din jur, iata ca in materie de programari la salon situatia s-a schimbat de cand a aparut Stailer. Toata lumea poate obtine o programare la salon exact atunci cand are nevoie, fara sa se faca diferente.

Cine gaseste locul liber acela se programeaza si acela va merge. Suna bine o lume fara ipocrizie si avantaje doar pentru o categorie de oameni, nu? Iata ca aceasta lume se numeste Stailer si activeaza pe partea de programari la salon. Chiar si tu poti sa te programezi cu Stailer, oricand, in mod gratuit. Afla ce este de fapt si cum este posibil ca totul sa fie atat de simplu in continuare.

O lume paralela – Stailer

Poate pare ireal si paralel cu tot ceea ce se intampla in general in lume, dar este adevarat. Stailer este o platforma online care nu stie cine esti, cu ce te ocupi sau cat de “greu” este numele tau in societate. Pe Stailer toata lumea este egala (asa cum ar trebui sa fie in toate domeniile) si se aplica aceeasi regula pentru toata lumea.

Oricine poate vedea serviciile disponibile la Omars Charm Salon din Iasi, spre exemplu. Alaturi de saloanele din Iasi sunt disponibile si saloanele din Cluj, Bucuresti, Oradea si Timisoara. Accesezi platforma, cauti ceea ce te intereseaza si gasesti mai apoi locurile libere. Te poti programa oricand, la oricare dintre ele. Chiar si la ora 2 noaptea, daca tu vrei sa mergi urmatoarea zi la salon, te programezi online, pentru orice ora.

De unde stii ca este salonul potrivit pentru tine?

Metoda clasica pe care o foloseai nu iti dadea nici o certitudine ca vei beneficia de servicii exact asa cum iti doresti. Mergeai unde mai era loc liber, in cel mai bun caz.  Acum ai posibilitatea de a selecta si de a compara. Tu selectezi ceea ce te intereseaza si din lista analizezi fiecare caracteristica.

Totul este transparent si la fiecare poti vedea salonul, stilistul, lista de preturi, chiar si timpul de lucru, alaturi de poze cu alte lucrari. Ai tot ce iti trebuie la indemana astfel incat sa poti avea certitudinea ca iei decizia potrivita pentru tine. Gasesti informatii suplimentare aici cu privire la aceste aspecte.

Trebuie sa mai stii ca Stailer are o harta inclusa care te poate indruma exact la locul potrivit, fara sa te ratacesti printre blocuri sau locatii pe care nu le cunosti. Chiar si anularea o poti face online, fara sa deranjezi stilistul. In cazul in care intervine o problema si nu mai poti ajunge, anulezi cu ajutorul unui link, iar stilistul daca este anuntat in timp util poate primi un alt client.

De toate aceste avantaje si beneficii poti beneficia si tu cu ajutorul Stailer. O lume paralela, care aduce doar vesti bune! Fa orice schimbare de look iti doresti, oricand!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *