Atunci cand vine vorba de alegerea scaunului de masina pentru copil, parintii trebuie sa se asigure ca produsul indeplineste toate standardele de siguranta. De asemenea, scaunul ar trebui sa se potriveasca perfect in masina si trebuie sa fie perfect pentru dimensiunile copilului. Insa, pentru un plus de confort, atat pentru parinti cat si pentru copii, cel mai bine este sa se aleaga un scaun auto reglabil, care sa se modifice pe masura ce copilul creste.

In cele mai multe tari, scaunele auto nu pot fi puse spre vanzare daca acestea nu indeplinesc conditiile de siguranta. Insa, scaunele auto pentru copii pot fi cumparate de la magazine de specialitate. Dar, inainte de a se alege un scaun auto, cel mai bine este ca parintii sa verifice in ce an a fost fabricat acesta. Standardele de siguranta se schimba destul de des iar scaunul – cu toate ca indeplineste conditiile de siguranta – poate expira; insa, cele mai multe scaune auto pentru copii sunt excelente pentru a fi utilizate pentru aproape sapte ani.

De asemenea, parintii nu ar trebui sa cumpere un scaun auto pentru copii second-hand, pentru ca nu ar avea de unde sa stie daca acesta a fost supus unui accident rutier – un eveniment de acest gen ar putea reduce calitatea produsului fiind, astfel, mai putin potrivit pentru cel mic.

In plus, scaunele auto pentru copii vin, de obicei, sub doua forme: baby si convertibil. In prima faza, atunci cand copilul este un bebelus, parintii vor avea nevoie de un scaun de masina de tip cos, dupa care vor achizitiona un scaun convertibil, care sa fie potrivit pentru o perioada mai lunga de timp pentru cel mic. Daca este posibil, cel mai bine este sa alegi un scaun de masina pentru copii care poate fi reglat in timp ce acesta este deja instalat. Pe masura ce bebelusii cresc, parintii pot ajusta curelele de siguranta in functie de marimea celui mic, lucru care ar putea salva timp dar si bani.

Scaun auto copii de la bebelas.ro

De aceea, este recomandat ca parintii sa aleaga un scaun auto copii de cea mai buna calitate, care sa se potriveasca cu cel mic si care sa indeplineasca standardele de siguranta impuse de lege. Astfel, cel mai bun loc pentru alegerea scaunului auto copii este bebelas.ro, magazinul online care se preocupa de siguranta celui mic si ofera scaune auto copii, inaltatoare, kit auto, cos auto pentru bebelusi, landouri bebe si multe altele.  Astfel, scaunele auto pentru copii oferite de bebelas.ro sunt reglabile, confortabile si pot fi prinse in mai multe locuri – pentru a creste siguranta celui mic. De asemenea, sunt usor de montat si sunt foarte confortabile.

Bebelas.ro comercializeza numai produse de calitate, fiind un magazin online de nisa care pune accent, in primul rand, pe siguranta celui mic, astfel ca scaunele de masina ideplinesc standardele de siguranta si vin la preturi ideale pentru oricine. De asemenea, cel mic nu trebuie sa fie in siguranta numai atunci cand se afla in calatorie cu parintii, ci trebuie sa intalneasca conditii de siguranta si in casa iar, de aceea, bebelas.ro comercializeaza si porti sau usi de siguranta, perne de siguranta sau interfoane si videointerfoane.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *