In momentul in care dai peste un blog primul lucru la care te gandesti este ideea ca cineva isi impartaseste experientele, viata, modul de a gandi. Asta a fost tendinta in randul celor care au inceput sa scrie pe bloguri. Si cand satul parca de prea mult sirop si abordari personale tiganu.eu trece de cealalta parte a baricadei. Mai exact vine cu informatii, cu dorinta de a impartasi informatii insa utile de data aceasta.

In primul rand se remarca faptul ca aplica principiul diversitatii. Stim ca fiecare in parte are alte preferinte si pentru a face pe plac tuturor aduce cate putin din fiecare domeniu de viata. Se identifica cu cultura, cu stirile, cu aspectele interesante ale vietii. Punctul doi de apreciere se aplica la modul in care abordeaza totul. Diversitatea temelor este o influenta si pentru diversele puncte de vedere pe care le expune. Asta pentru ca indiferent daca stii deja despre un anumit subiect aici sa gasesti o alta perspectiva.

Nimic de pierdut ci din contra, de castigat acest blog isi face treaba serios in ceea ce priveste informarea. Este scopul sau pana la urma si nu dezamageste. Si sa fim mai exacti informarea este din teme diverse. Spre exemplu afla aici aspecte despre Razboiul Rece- nu, nu este o lectie de istorie si cateva lucruri in plus pe care sa le stii. Despre excentricul stil al celor care prefera meduzele ca si animale de companie, despre miscare, educatie fizica si infleunta pentru starea de sanatate sau cum tipul sanguin spune multe despre personalitatea ta. Despre fericire sau dilemele pe care unii le au, cu accent si pe partea de recomandare a ceea ce inseamna calitatea in informatie acest blog aduce desigur multumire pentru toate categoriile de varsta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *