atractii femeie
atractii femeie

Cunosti deja multele lucruri pe care un barbat le considera atragatoare la o femeie la prima vedere, insa stii ca unele dintre acestea sunt si mai putin neobisnuite? Trebuie sa recunosc ca eu, perosnal, nu cunosteam multe dintre aceste lucruri pe care un barbat le considera sexy la o femeie, pe langa obisnuitee lucruri pe care le cunoaste deja toata lumea.

Am regasit aceste informatii datorita conversatiilor pe care le-am avut cu maimulti barbati. Bucurati-va afland ca unele dintre lucrurile care va displaceau la persoana voastra, sunt considerate foarte atractive de catre barbatii din jur si din vietile voastre.

In timp ce multi barbati apreciaza o femeie atunci cand face eforturi pentru a arata minunat cu ajutorul make-upului si hainelor, a ranajarii parului si altele, acestia gasesc atractiv si faptul ca o femeie arata minunat fara toate aceste zorzoane si impopotonari. O multime de barbati spun ca acest lucru, a vedea o femeie nemachiata si nearanjata, ii ajuta sa o cunosca mai bine. Incearca sa vezi dincolo de hanele frumoase si de tot acel machiaj.

Aproape orice femeie se plange si ii este oarecum de accentul ei. Nici mie nu imi placea accentul meu de moldoveanca, insa am invatat cum sa il accept in cele din urma in ultimii cativa ani. Vestea grozava este ca barbatilor le plac femeile cu accent si le regasesc ca fiind foarte atragatoare. Indiferent daca ai un accent din cadrul oarasului sau mai din provincie, acesta poate fi foarte atractiv pentru un barbat. Sunt sigura casi accentul tau este dragut la ascultat, asadar imbratiseaza-ti si latura aceasta.

Un alt lucru ciudat pe care barbatii il gasesc atragator la o femeie este teama. Am crezut ca este ceva teribil atunci cand am auzit pentru prima data de el. Un barbat ii place ca o femeie sa se simta tematoare? Asta a fost prima intrebae care mi-a trecut prin cap. Oricum, apoi am realizat de ce unui barbat ii place o femeie mai fricoasa. Ideea este ca, un barbat nu vrea sa vada teama adanca la o femeie, insa cand o vede un pic tematoare, acesta isi da seama ca poate fi protectiv si ii poate demonstra ca el este barbatul adevarat care o poate ajuta

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *