autenticitate genti LVautenticitate genti LV

Pentru a vedea daca gentile Louis Vuitton pe care vrei sa ti le cumperi sunt autentice si pentru a nu da bani degeaba pe unele false, ar trebui sa verifici si sa examinezi cu atentie lucrarea manuala. Toate gentile Louis Vuitton au un anumit stil de cusatura care este durabil si nu va avea la suprafata nici o cusatura sau vreun fir pierdut pe undeva pe ele. Manerele fiecarei genti sunt cusute impreuna  cu un lipici special care leaga pielea si o uneste. Nu vei vedea nici un fel de neindemanare la stilul de lucru in care a fost fabricata geanta. Daca vei vedea asa ceva, acesta este un indicator cum ca geanta in cauza nu este reala.

Verifica de asemenea si inscriptia literelor de pe geanta ta. De fiecare data cand vei vedea Louis Vuitton scris pe undeva, trebuie sa verifici sa vezi daca „o”-ul este rotund si nu in forma ovala. Multe versiuni false ale gentilor folosesc o forma ovala a „o”-ului in loc de varianta rotunda. Uita-te dupa certificatele de autenticitate. Un indicator final pentru a vedea daca geanta ta este reala sau falsa este cardul de autenticitate. Gentile Louis Vuitton autentice nu vin impreuna cu un certificat de autenticitate. Poti descoperi un card de culoare crem cu numele stilului gentii si un cod de bare inauntru, insa niciodata un certificat de autenticitate. Multe genti false vin impreuna cu certificat, astfel incat sa faca cumparatorii sa para ca sunt reale.

Exista atat de multe genti diferite, stiluri si modele din colectia Louis Vuitton, insa unele stiluri si genti sunt mult mai replicate decat altele. Cel mai popular stil si model este Signature Monogram Canvas. Acest stil este reprezentat de logourile LV aramii pe un fundal de piele de un maro inchis. Modelul nu este niciodata inversat sau efectuat cu alte culori decat cele originale.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *