In urma cu cateva luni, la data de 14 mai, Julio Iglesias Jr. a fost invitat in cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gadea- „Sinteza Zilei”. Toate bune si frumoase, artistul isi promova turneul muzical, pana cand Mihai Gadea i-a cerut acestuia sa redea cateva cuvinte in romana. Evident, Iglesias Jr. nu cunoaste deloc limba romana, si gandindu-se ca nu poate sa repete vreo prostie, acesta a zis ceea ce i-a sugerat prezentatorul TV: „Antena 3 e aici!” si „Jos Basescu!”. Bineinteles, au urmat mai multe sesizari catre CNA, iar reprezentantul artistului a sustinut ca acesta a fost indus in eroare, deoarece nu stia ce zice.

Julio Iglesias trebuia sa se pregateasca

La cinci luni dupa cele intamplate, avocatul postului de stiri Antena 3 vorbeste despre cele intamplate. Astfel, Antena 3 vede situatia in avantajul lor, asa ca avocatul postului TV sustine ca cel vinovat pentru acest lucru e chiar Julio Iglesias Jr. De ce? Pentru ca trebuia sa vina „pregatit” la emisiunea „Sinteza Zilei”.

Consiliul National al Audiovizualului a fost sesizat de 21 de ori privind aceasta problema, iar una din reclamatii a fost trimisa chiar de tatal artistului. Totusi, Daniel Ionascu- avocatul Antena 3, declara ca vina o poarta Iglesias Jr.: „Daca te duci si te prezinti in halul asta la o emisiune de stiri, inseamna ca meriti cu adevarat ceea ce ti se intampla.”

Membrii CNA sunt nemultumiti de motivul invocat de Antena 3: „Ne pare rau ca Julio Iglesias nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lui Mihai Gadea. […] Este iesit din comun motivul pe care il invoca avocatul, nu poti ca tu- ca persoana particulara- sa te prezinti cu un astfel de argument. De ce l-ar fi interesat pe Julio Iglesias Jr. cine este presedintele Romaniei? Poate nu este interesat de politica.”

Dupa cele intamplate, membrii CNA nu au reusit sa ajunga la o concluzie, urmand ca subiectul sa se dezbata intr-o urmatoare sedinta, care va avea loc la data de 22 septembrie.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *