Avocatul Antena 3 sustine ca Julio Iglesias Jr. este vinovat pentru ca a zis “Jos Basescu!”

In urma cu cateva luni, la data de 14 mai, Julio Iglesias Jr. a fost invitat in cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gadea- “Sinteza Zilei”. Toate bune si frumoase, artistul isi promova turneul muzical, pana cand Mihai Gadea i-a cerut acestuia sa redea cateva cuvinte in romana. Evident, Iglesias Jr. nu cunoaste deloc limba romana, si gandindu-se ca nu poate sa repete vreo prostie, acesta a zis ceea ce i-a sugerat prezentatorul TV: “Antena 3 e aici!” si “Jos Basescu!”. Bineinteles, au urmat mai multe sesizari catre CNA, iar reprezentantul artistului a sustinut ca acesta a fost indus in eroare, deoarece nu stia ce zice.

Julio Iglesias trebuia sa se pregateasca

La cinci luni dupa cele intamplate, avocatul postului de stiri Antena 3 vorbeste despre cele intamplate. Astfel, Antena 3 vede situatia in avantajul lor, asa ca avocatul postului TV sustine ca cel vinovat pentru acest lucru e chiar Julio Iglesias Jr. De ce? Pentru ca trebuia sa vina “pregatit” la emisiunea “Sinteza Zilei”.

Consiliul National al Audiovizualului a fost sesizat de 21 de ori privind aceasta problema, iar una din reclamatii a fost trimisa chiar de tatal artistului. Totusi, Daniel Ionascu- avocatul Antena 3, declara ca vina o poarta Iglesias Jr.: “Daca te duci si te prezinti in halul asta la o emisiune de stiri, inseamna ca meriti cu adevarat ceea ce ti se intampla.”

Membrii CNA sunt nemultumiti de motivul invocat de Antena 3: “Ne pare rau ca Julio Iglesias nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lui Mihai Gadea. […] Este iesit din comun motivul pe care il invoca avocatul, nu poti ca tu- ca persoana particulara- sa te prezinti cu un astfel de argument. De ce l-ar fi interesat pe Julio Iglesias Jr. cine este presedintele Romaniei? Poate nu este interesat de politica.”

Dupa cele intamplate, membrii CNA nu au reusit sa ajunga la o concluzie, urmand ca subiectul sa se dezbata intr-o urmatoare sedinta, care va avea loc la data de 22 septembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *