Ninja

Cine dintre noi nu a vrut sa fie un ninja la un moment dat intre varsta de sapte ani si 15 ani? Probabil ca majoritatea fetelor si poate 50% dintre baieti. Dar toata lumea a vazut ideea ca, la un moment dat, sa devina ninja pentru a castiga bani. Prietenii tai se vor face avocati sau doctori sau gunoieri si ce se va intampla cand shogunul va trimite asasini sa-i elimine? Te vor angajata pe tine sa faci pe ninja cu asasinii si vei salva ziua. Sau poate esti un tip de ninja mercenar si vei calatori prin Calarasi si-i vei salva pe cei care au nevoie de tine, eliminandu-le dusmanii. Ceva va merge cu siguranta.

Pe masura ce ai crescut, visele tale de a deveni ninja probabil ca au inceput sa se destrame, in fata realitatii dure a vietii. Ninja nu au parte de prea multe beneficii, precum asigurari de sanatate si care e treaba cu sindicatele? Plus, putem adauga ca nu mai exista ninja, pentru ca au incetat sa existe acum cateva sute de ani.

Niciuna dintre realitatile crude referitoare la ninja nu l-au oprit pe un barbat in varsta de 30 de ani, Izzy Arkin, sa-si abandoneze diploma de masterat si sa se mute in Japonia pentru a deveni ninja – pentru ca asta era visul lui. Si-a lasat in urma viata de profesor la ciclul secundar pentru a se muta in Japonia si sa se antreneze in artele martiale cate cinci zile pe saptamana cu telul de a deveni ninja.

Izzy a parasit lumea non-ninja in 2009 si acum are un blog pe care posteaza mesaje inspirationale si sfaturi pentru cei care vor sa-si urmeze visul, insa nu stiu cum sa inceapa. Niciunul dintre sfaturile lui nu se refera la ce ar trebui sa faci daca visul tau este sa devii o relicva nonexistenta a culturii japoneze feudale, dar, este in regula, pentru ca poate vrei sa devii dinozaur sau, poate, Brad Pitt. Poate te va ajuta sa-ti realizezi acele teluri.

Daca te intrebi cat de aproape se afla de realizarea telului lui, probabil ca va trebui sa-i scrii un email si sa-l intrebi, pentru ca nu gasesc niciun fel de informatie pe situl lui care sa sugereze ca ar fi ninja sau daca are ceva planuri ninja, dar stiu ca daca il contactezi, ar trebui sa-i spui ca visul tau este sa-l opresti sa devina ninja si sa vedem daca asta ii face capul sa explodeze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *