Despre apa

Energie. Sa fii deshidratat iti poate absoarbe energia si te va face sa te simti obosit, chiar si o deshidratare slaba ca 1 sau 2 la % din greutatea corpului. Daca iti este sete, esti deja deshidratat, si acest lucru poate duce la oboseala, slabire a muschilor, ameteala si alte simptome.

Vindeca dureri de cap. Un alt simptom al deshidratarii sunt durerile de cap. De fapt, de multe ori avem dureri de cap din simplul fapt ca nu bem destula apa. Sunt o multime de alte cauze pentru durerile de cap desigur, dar deshidratarea este cea mai comuna.

Piele sanatoasa. Sa bei apa iti poate curata pielea si de multe ori oameni au raportat o stralucire sanatoasa dupa ce au baut apa. Nu se va intampla peste noapte, dar desigur, dupa doar o saptamana de consum al unei cantitati sanatoase de apa poate avea efecte bune asupra pielii tale.

Probleme digestive. Sistemele noastre digestive au nevoie de o cantitate buna de apa pentru a digera mancarea corespunzator. De multe ori apa poate ajuta la vindecarea problemelor de acid al stomacului, si apa impreuna cu fibra poate vindeca constipatia.

Curatarea. Apa este folosita de corp pentru a ajuta sa scape de toxine si deseuri din corp.

Riscul de cancer. Avand legatura cu sistemul digestiv, sa bei o cantitate sanatoasa de apa a fost descoperit ca reduce riscul de cancer la colon cu 45 la %. Sa bei o multime de apa poate de asemenea reduce riscul cancerului la vezica pana la 50 la % si potential reduce riscul cancerului la san.

Exercitii mai bune. Sa fii deshidratat iti poate sabota activitatile atletice foarte mult, incetinindu-te si facand mai greu sa ridici greutati. Exercitiile au nevoie de apa in plus, asa ca fii sigur ca te hidratezi inainte, in timpul si ce ai terminat de facut exercitiiile zilnice necesare.

 

 

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *