pictura pe numere pictorul fericit

Este vremea cadourilor, nu de oferit inca, dar de cautat. Listele mosului se fac cu mult timp inainte, planificarea bugetului inseamna o grija in plus. Sunt atat de multe idei, insa in practica nu pe toate le poti aborda. Vei ajunge sa crezi ca nu exista cadoul perfect. Asta pana cand descoperi Pictorul Fericit!

Pictura pe numere este una din cele mai interesante activitati pentru copii si adulti. Presupune a picta un tablou, cu minim de efort, dar maxima satisfactie castigata. Cu totii avem acea mandrie si satisfactie deplina cand indeplinim un task. Ei bine, in acest caz vei simti acelasi lucru cand vei vedea tabloul perfect pictat, gata sa fie expus si sa iti decoreze casa. Aplici culoare in functie de ghidul numeric imprimat pe panza de bumbac si te bucuri de procesul in sine, dar si de rezultatul final.

Cumpara kituri de pictura pe numere de la Pictorul Fericit

De la Pictorul Fericit pot fi achizitionate kituri complete de pictat. Picturile pe numere sunt insotite de accesorii. In pachet sunt incluse 3 pensule de marimi diferite, culorile acrilice necesare, panza de bumbac tratata si cu schita imprimata. Totul ambalat premium si elegant. Asadar poate fi oferit cadou, va face o impresie buna. Afla detalii in articolul de aici.

Kituri de picturi pe numere sunt disponibile de asemenea pentru copii. Componenta setului este aceeasi, cu mentiunea faptului ca temele sunt diferite, adaptate pentru copii. De asemenea, panza este mai mica, de 30×40, iar nivelul de dificultate mai scazut. La fel ca si in cazul adultilor, copiii se vor bucura de o experienta unica, aparte. In plus, isi exerseaza rabdarea, talentul de ce nu, descopera pasiunea pentru arta si pot incepe astfel sa isi puna bazele unui nou hobby. Mai mult decat atat, asta inseamna si o oportunitate de a nu mai fi atat de tentati de a petrece timp in fata ecranelor.

Cadoul perfect este cel care iti lasa o amintire placuta

Despre arta de a alege si de a darui un cadou s-au scris multe. Unii ar spune ca si aici exista o cheie a succesului si se refera la a alege ceva potrivit in functie de varsta si de interese. De fapt, cadoul reusit este cel pe care il primim la momentul potrivit si spune o poveste. Cadoul perfect este cel care ne creeaza o amintitre pe viata.

Pictura pe numere este mai mult decat un obiect, este o activitate creativa si recreativa. Atunci cand esti cu pensula in mana evadezi din cotidian, esti tu cu tine si iti limpezesti mintea. Esti purtat in lumea culorilor si pe masura ce dai viata tabloului esti tot mai interesat de cum si cand vei ajunge la final. Sa iti creezi propriile tablouri este acum o realitate!

Comanda online

Pictorul Fericit are stoc generos de picturi pe numere, dar si de materiale de pictura, de puzzle-uri din lemn sau seturi de mandala. Alege ceva potrivit pentru cei dragi tie si implicit pentru tine, pentru ca nu vei regreta!

Contact:

Str. Marasesti, 22A

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *