cadouri specialecadouri speciale

Cuptor de copt pizza Presto 03430 Pizzazz. Aceasta este o alternativa la cuptoarele obisnuite de copt pizza pentru ca iti va lua doar jumatate din timpul normal in care faceai acest lucru cu ajutorul celorlalte tipuri de cuptoare traditionale.

Nu trebuie sa il preincalzesti-acesta se roteste si incepe sa coaca de indata ce l-ai pus in priza. Exista elemente de incalzire controlate in mod independent pentru partea de sus, cat si pentru partea de jos, astfel incat toate tipurile de pizza (proaspata sau congelata) so marimile (de la 7 la 12 inch) pot fi coapte in mod personalizat.

Tricoul E-Q cu leduri controlate de sunet este un tip de tricou construit cu ajutorul a un fel de analizator sensibil la spectrul de sunete. In timp ce muzica se deruleaza, egalizatorul se misca pe bataile muzicii. Fiecare frecventa muazicala va activa o sectiune diferita a egalizatorului de pe tricou, astfel incat va parea ca ai dupa tine exact sistemul stereo de acasa.

Curatatorul de telefoane mobile Violight UV. Studiile recente arata ca telefonul, mp3 player-ul, castile si alte dispozitive mobile ale tale sunt acoperite in permanenta de de mai multe bacterii si germeni decat talpa papucului tau. Doar gandeste-te! Acestea intra in contact cu mainile tale, cu fata, cu respiratia, cu urechile si cu diferite alte suprafete in mod zilnic. Violigh elimina bacteriile in scurt timp cu ajutorul razelor ultraviolete germicidale si cu ajutorul tehnologiei ozone.

Telecomanda Multimedia Lenovo N5902. Cu o minitastatura wireless si de dimensiuni foarte reduse, aceasta telecomanda Lenovo speciala ofera o modalitate compacta de a-ti imbunatati experienta privitului la TV sau la ecranul pc ului atunci cand iti pui filme. Comunica cu calculatorul tau cu ajutorul unui stick USB si asigura o calitate de exceptie atunci cand este folosit.

Apple iPod shuffle. Coloratul iPod shuffle este perfect pentru orice fel de garderoba. Cu butoane inserate si cu sistemul VoiceOver, poti avea acces la piesle tale favorite, platlisturile tale preferate si la GeniusMexier oriunde ai merge si oricand ai nevoie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *