Pentru foarte multi tineri din ziua de azi, cel mai mare vis ar fi sa se trezeasca intr-un camp de cannabis, de unde sa isi culeaga „dorinetele”. Ei bine, cu toate ca in Romania, iarba nu este legala- nici pentru consum si nici pentru vanzare in scopuri medicinale- oamenii sunt mai inventivi, asa ca, intr-o localitate din Romania, acestia s-au decis sa isi produca singuri marfa.

„Minunea” a fost gasita in judetul Botosani, iar specialistii sustin ca plantele s-au adaptat atat de bine incat au reusit sa se inmulteasca de la sine. Cu toate acestea, se crede ca samanta de marijuana nu a ajuns aici in mod natural, ci a fost adusa si plantata de cineva cu scopul de a avea un camp de cannabis. Pana in prezent, oamenii de stiinta nu au gasit vinovatul.

In padurea din Radauti-Prut, cannabis-ul este o planta care s-a adaptat atat de bine incat a ajuns sa creasca intr-o poaina din respectiva padure. Dupa ce au taiat plantele, politistii au „capturat” o cantitate de 18 kilograme de marijuana. Oamenii legii sunt de parere ca marijuana a fost plantata aici cu un scop.

Conditii de crestere a marijuanei

Ei bine, marijuana nu creste peste tot, ci are nevoie de unele conditii naturale specifice pentru a ajunge la maturitate. In natura, semintele de marijuana germineaza odata cu debutul caldurii, iar ploile de primavara creeaza conditii excelente pentru inceperea unui nou sezon de cultivare a marijuanei. Cannabis-ul este o planta iubitoare de lumina, asa ca are nevoie de cel putin 12 ore de lumina in fiecare zi, iar din aceasta cauza este o planta comuna care creste in regiunile tropicale- unde se primeste o cantitate mare de lumina. In conditii optime de crestere si sub lumina soarelui, marijuana poate creste si pana la 15 centimetri pe zi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *