manichiura stailer

Exista momente in viata cand ai nevoie de o pauza. Simti ca totul se misca prea repede in jurul tau, te simti sufocat si acaparat de prea multe task-uri. Femeile regasesc adesea un refugiu la salon. Adica le place sa fie rasfatate de servicii de hair and beauty. Fac asta destul de des si daca frecventa programarilor o cere, atunci ar fi bine sa treaca de partea digitalizarii. Stailer le ajuta in acest sens!

Cum ajuta Stailer

Este o platforma ce a fost special creata pentru a deveni portal de digitalizare pentru cei care isi doresc sa faca o programare rapida la salonul Transilvania din Cluj sau o programare rapida la orice salon din orase precum Iasi, Timisoara, Bucuresti sau Oradea de asemenea.

Principiul de functionare este simplu: mai toata lumea este cu telefonul in mana in zilele noastre. Mai toate activitatile pe care le facem astazi se refera la a butona telefonul, a folosi aplicatii si asa mai departe. Ei bine, la fel de simplu pot fi facute si programarile la saloanele de infrumusetare.

Stailer permite de asemenea ca prin intermediul aceleiasi pagini sa existe acces facil la un soi de agenda virtuala. Asta pentru ca un cont creat aici ii ajuta pe utilizatori sa isi seteze remindere – astfel nu vor uita sa se pregateasca din timp pentru programarea ce va urma; pot de asemenea sa anuleze sau sa schimbe datele unei programari, sa tina evidenta vizitelor la salon.

Cautari rapide

De cand cu internetul totul este mai usor de cautat. Practic in doar cateva secunde gasesti lista saloanelor de manichiura din Cluj sau orice alt oras. Doar ca ulterior trebuie sa cauti fiecare salon in parte, ceea ce dureaza si mai mult, pana cand te vei hotari clar la care sa mergi.

Stailer tocmai asta isi propune, sa fie acel gen de platforma care iti faciliteaza acest drum. Din acelasi portal nu doar ca afli acea lista de saloane, dar poti selecta pe cel dorit. Ai toate informatiile la indemana, in sensul in care fiecare salon are trecute detalii de genul: locatia, cum sa ajungi acolo, costuri, durata unei programari, fotografii, recenzii etc.

Tot Stailer te ajuta sa descoperi care sunt saloanele mai bine cotate. In plus, programarea depinde de tine, de orarul stabilit de tine. De cele mai multe ori suni la salon si trebuie sa faci un compromis, caci nu este chiar posibil ca programarea sa fie fix in ziua in care tu doresti si la ora la care tu doresti. In functie de agenda existenta, accepti ce ti se ofera.

Prin Stailer stii de la bun inceput care sunt optiunile tale in functie de orarul impus de tine. De aceea un filtru activ ce te intampina in pagina oficiala da startul cautarilor. Aici vei include detalii precum orasul vizat, ora si data, ce tip de serviciu cauti si pentru cine – barbat sau femeie. Din cautarile facute toate saloanele corespund cu cerintele mentionate de tine.

Incearca Stailer!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *