IOS 8 caracteristici

Apple le-a oferit producatorilor o prima vedere asupra iOS 8 si OS X 10.10, in timpul prezentarii de luni anuale ale companiei la Conferinta Dezvoltatorilor Mondiala. Compania a dezvaluit o serie de caracteristici noi si altele refacute ce vor aparea pe OS X si iOS, multe dintre care ar fi aratat destul de familiar pentru cei care deja foloseau aplicatii populare third-party si servicii. De la serviciul de mesaje si urmarire a sanatatii pana la cautari Google, aveti cateva aplicatii si servicii Apple cu iOS 8 si OS X Yosemite.

Platforme de stocare Cloud

Apple a anuntat iCloud Drive, un sistem de administrare a fisierelor bazat pe cloud care va fi disponibil pe iOS 8 si OS X Yosemite, ce va functiona de asemenea cu aplicatiile third party si va rula pe Windows 8. Fisierele stocate in iCloud Drive care pot fi vazute prin dispozitive si editate, sunt automat sincronizate in cloud pe care le poti prelua de unde ai ramas.

Suna familiar? Asta fiindca sistemul este foarte similar cu Dropbox, Google Drive, Box, OneDrive de la Microsoft, si orice alta platforma de stocare cloud, desi CEO-ul de la Box, Aaron Levie, pare sa fie captivat de aceasta miscare. Apple a anuntat de asemenea noile preturi in linie cu competitorii de stocare cloud, 20 GB vva costa 1 dolar pe luna, in timp ce 200 de GB va costa 4 dolari pe luna.

Aplicatie de mesaje

Mesajele, cea mai folosita aplicatie de iOS, primeste o schimbare majora pe iOS 8 ce imprumuta multe caracteristici de la cele mai populare aplicatii third-party de mesaje. Ca si Snapchat nu ar avea destule cu care sa se ingrijoreze.

Fotografiile si videoclipurile vor disparea automat din mesaje, daca nu sunt salvate. Aditional, controalele bazate pe gesturi pentru inregistrarea mesajelor audion, nu vor fi folosite in caracteristicile de videochat care au debutat in Snapchat in ultimul Update.

Apple se ia si de aplicatii ca si Google Voice si Skype cu abilitatea de a face apeluri video in Yosemite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *