In timp ce se afla intr-o vacanta in Rhode Island, pasionatul de drone- Kevin Miller a dorit sa surprinda unele imagini de deasupra unei turbine eoliene, insa a reusit sa captureze ceva mult mai fascinant: un barbat facea plaja pe partea de sus a turbinei. Identitatea barbatului ramane inca necunoscuta, care, ori nu isi facea treaba de a repara turbina, ori pur si simplu isi dorea un bronz perfect. Probabil ca barbatul tragea un pui de somn cand sunetul dronei l-a trezit. In momentul in care a vazut aparatul zburand deasupra lui, acesta l-a privit uimit dupa care a ridicat din umeri, in semn de indiferenta.

Astfel, barbatul de pe partea de sus a turbinei parea total indiferent fata de intreaga situatie, deoarece nu purta niciun fel de echipament de siguranta pentru a se feri de pericolele care pot sa apara la o asemenea altitudine.

Kevin, cel care a obtinut aceasta imagine, este de parere ca barbatul- eventual un inginer- a reusit sa urce pe acoperisul turbinei cu ajutorul treptelor din interior, cu scopul de a obtine cel mai cool loc de plaja din oras.

Imaginea surprinsa de drona

Kevin, in varsta de 49 de ani, a declarat ca „Ma gandeam ca sunt destul de aproape sa surprind ceva care este, in mod normal, dificil de fotografiat. Asadar, m-am decis sa fac un videoclip despre o turbina eoliana, iar pentru ca aceasta nu era in functiune am considerat ca e un moment bun sa-mi duc planul la capat.

Cand am ajuns la baza turbinei am observat ca usa de intretinere era deschisa, asa ca am considerat ca cineva se afla in interiorul elicei pentru reparatii. Probabil ca barbatul tragea un pui de somn zdravan, pentru ca nu a observat drona timp de 5-10 secunde, dar odata ce a auzit sunetul s-a ridicat ca sa arunce o privire. In acel moment m-am decis sa trag o privire mai atenta, asa ca m-am apropiat pentru a-i spune <buna ziua>. Odata ce m-am mutat mai aproape, am schimbat pozitia dronei de-o parte si de alta a barbatului pentru a-i zice salut, insa acesta s-a purtat foarte rece cu noi.

Dupa ce am aterizat drona, acesta s-a aplecat peste margine pentru a vedea ce se intampla. M-am uitat in sus si l-am salutat, asa ca si el mi-a raspuns cu un salut.”

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *