carti femeicarti femei

O serie de carti sunt numai potrivite pentru femei, pe cand altele sunt numai bune de citit de barbati atunci cand simt nevoia unei lecturi bune. In cele ce urmeaza, ne vom axa pe cartile pentru femei, care sunt ca un fel de alinare pentru zilele mai proaste sau pentru acele momente cand acestea au nevoie de o relaxare-de o portita in viata lor stresanta.

Alice in Wonderland  de Lewis Carroll 

Pe langa faptul ca este foarte amuzanta la drum lung, atunci cand te prinzi de denumirea tuturor acelor medicamente colorate cu mult dupa ce o citesti si a trecut vremea copilariei, Alice in lumea minunilor este una dintre cele mai bune povesti despre evadare pentru atunci cand ai nevoie sa iei o pauza de la viata ta aglomerata.

The Best of Everything de Rona Jaffe

Aceasta carte poate fi numita Sex and the City inainte chiar de aparitia Sex and the City. Un fgrup de femei de 20 si ceva de ani vietuiesc in era Mad Men in Manhattan, vrand sa vada cum sa se ocupe mai bine de cariera lor dincolo de munca de secretariat si la fel de bine si cum sa agate barbati fara a fi etichetate drept usuratice. Asadar, este vorba cam despre problemele pe care le au si fetele de 20 si ceva de ani in ziua de azi. Femeile din The Best of Everyhing te vor face sa te simti ca si cum orice femeie din lume te intelege si stie prin ce treci si tu.

Just Kids de Patti Smith

Povestea unei abia ajunse la New York Smith si a prietenului ei cel mai bun, artistul Robert Mapplethorpe, aceasta memorie este o capsula  atimpului a unei ere magice despre arta si muzica, si o oda adusa prieteniei, existentei boeme si a inocentei unor copiii salbatici-Patti Smith si frumosul Robert.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *