Batman-Arkham-Knight-new-infoCea de-a 3-a si ultima intrare a francizei Batman Arkham a celor de la Rocksteady il caracterizeaza pe Arkham Knight, un nou raufacator produs cu echipa de la DC Comics.

In timp ce raufacaturoul este caracterul titular in noua generatie de joc Batman Arkham Knight, Rocksteady a stapanit totul asupra acestui nume si asemanari. In timpul unei demonstratii de la Conferinta de Dezvoltare a Jocurilor din San Francisco saptamana trecuta, reporterii au fost tratat cu niste imagini cu el scufundandu-se intr-un Batman care nu suspecta nimic.

Rocksteady a lansat screenshoturi detaliate a jocului, Joi, incluzand imagini cu Arkham Knight, Batman si Batmobile. Batman : Arkham Knight se intampla la 12 luni dupa evenimentele din jocul anterior din serie Batman : Arkham City. Scarecrow ameninta Gotham City cu eliberarea unui gaz toxic care va pune toti cetatenii sai intr-o frica haotica, eliberand cele mai mari temeri in mintile lor. Ca rezultat, orasul evacueaza 6.3 milioane de rezidenti, lasandu-i doar pe cei mai rai famati pentru a cauza dezordine si politia si Batman sa controleze acest haos.

Lumea jocului Batman Arkham Knight este de 20 de ori mai mare decat cea pe care au vazut-o in Arkham City. Pentru acest joc, fanii vor fi capabili sa conduca Batmobilul in jurul lumii deschise ale lui Gotham City, de asemeni sa se catere si sa se arunce pe cladiri.

Povestea jocului va fi conturata in jurul planului lui Scarecrow care va fi imbinata cu explorarea pe timp de noapte si misuni secundare precum misiuni ale lui Riddler (ghicitorului) actualizate, familiare fata de jocul anterior.

Brand Managerul de la Rocksteady, Dax Ginn, a spus ca vrea ca jucatorii sai sa experimenteze Gotham la o scara epica, tinta jocului, la fel ca si in celelalte titluri Rocksteady, este sa simti ca esti chiar Batman.

Batman : Arkham Knight, ce nu are o data de lansare inca, va fi disponibil pentru Playstation 4, Xbox One si PC.

 

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *