un studio de videochat din capitala

A avea un job in industria de videochat nu mai este o “problema” atat de mare in zilele noastre. Cu ceva timp in urma, opinia publica critica acest job, pe motiv ca nu este unul decent. Realitatea insa se pare ca este alta. De-a lungul timpului s-a observat faptul ca tot mai multe femei s-au indreptat catre aceasta industrie, realizand faptul ca baza este comunicarea cu alti oameni, intr-o limba straina. Si nu face to face, asa cum se credea odata, ci cu ajutorul platformelor online, printr-o camera web.

Mitul ca nu este un job legal a fost si acesta spulberat. Majoritatea studiourilor de videochat angajeaza legal, pe baza de contract de munca si platesc toate taxele si impozitele aferente la stat.

Diferenta dintr-un loc de munca la stat si unul de videochat, o fac cu siguranta banii luni care se castiga. Sumele de aici sunt mult mai mari, ceea ce nu poate insemna decat o stabilitate si siguranta financiara. Tocmai de aceea un studio de videochat din capitala asa cum este Prime Studios s-ar putea sa te intereseze. De ce Prime? Pentru ca este recunoscut deja pe piata de nisa pentru serviciile de calitate pe care le ofera si cu ce avantaje vine pentru angajate.

De ce te va interesa oferta de angajare de la Prime Studios

PrimeStudios este un studio de videochat din capitala ce vine cu oferte interesante si atragatoare. Modelele care doresc sa faca parte din echipa de aici se vor bucura nu doar se castiguri mari, ci si de surprize placute.

Concret, fiecare model lucreaza 8 ore pe zi, de dimineata, intermediar sau seara. Insa au posibilitatea de lucra si ore suplimentare daca doresc sa castige mai multi bani. Astfel ca modelul care intr-o luna are cele mai multe ore lucrate online, va fi rasplatit cu un salar si un bonus dublu, plus un city break de 5 stele unde se va putea rasfata.

Cat despre experienta in domeniu, nu este o cerere de care cei de la Prime Studios tin cont neaparat, asa cum se intampla de regula in alte domenii. Modelele care doresc sa lucreze in aceasta industrie, trebuie mai degraba sa fie dispuse sa invete prin trainingurile gratuite puse la dispozitie, secretele din spatele acestei industrii pentru a ajunge la performanta. Poti sa vezi  mai multe detalii aici.

Aparatura de ultima generatie, bonusuri anuale, camere personalizate

Prime Studios isi desfasoara activitatea intr-o locatie de lux, unde modelele lucreaza in camere amenajate cu bun gust. In plus, toata aparatura este performanta, de ultima generatie, pentru ca si rezultatele sa fie unele pe masura.

Echipa de aici organizeaza concursuri anuale unde ca premiu, modelele se pot bucura de operatii estetice la alegere.

Avand in vedere ca este un program flexibil, unde salariile si bonusurile sunt cu mult peste salariul minim pe economie, iar modelele vor lucra intr-un mediu de lux, fara stres, Prime Studios este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din capitala.

Mai multe detalii gasesti in pagina oficiala.

Date de contact:

0725 165 944

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *