Categorii
Blog

Ce ii atrage pe barbati

Suntem diferiti; unora ne place untul dimineata, altora doar cafeaua. Unii isi arata sentimentele, altii le reprima. Suntem atat de diferiti caci nu ar fi o surpriza de proportii cand vine vorba de a defini frumosul, frumusetea, feminitatea. Dovada ca asta se intampla cand barbatii definesc ce ii atrage la femei, aspecte de care femeile sunt total surprinse.

  1. Bratele zvelte. Nu lucrate intens la sala de forta, nu muschi definiti insa cu tonus. Cui sa-i placa bratele “care atarna”. Insa se pare ca reprezentantii masculini vin cu un accent in ceea ce priveste ideea ca femeile cu brate zvelte sunt active si sunt atrasi de imbratisarile patimase.
  2. Rasul. Daca o doamna zambeste subtil denota nu numai eleganta ci si sobrietate. Insa barbatilor le plac femeile care rad, cu pofta, cu chicoteli. Si se pare asa cum spune cercetatoarea Maria Sophocles acestia coreleaza sunetele cu intimul.
  3. Vestimentatia. De preferat un rosu seducator. Nu este un mit faptul ca rosul atrage. Acesta se coreleaza cu pasiunea, de unde si asocierea cu simbolurile dragostei. De ce? Pentru ca femeile rosesc la complimente, dar in explicatia mai concreta se pare ca in perioada lor fertila femeile au tendinta de a capata o culoare mai rosiatica a pielii, avand o temperatura a corpului mai ridicata. Este un prim sens de dorinta!
  4. Lenjeria care se asorteaza. Din nou un mit insa unul adevarat. Pentru ca este o demonstratie clara ca se investeste timp si energie pentru asta, pentru ca o femeie arata bine si la exterior si..sub haine. Principiul “afara vopsit gardul, inauntru’ leopardu”nu merge.

Si lista nu se opreste aici. Pentru ca studiile arata ca barbatii tind sa se indragosteasca sau cel putin sa fie mai atrasi de femeile din jurul lor, cu care interactioneaza mai des, de asemenea pentru ca se pare le plac mai mult femeile cu coapse groase de fiecare data se dovedeste surprinzator ce preferinte au barbatii in comparatie cu ce gandesc de fapt femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *