Cine nu isi doreste sa exceleze intr-un domeniu? Insa pentru asta cel putin incerci. Si in randul blogurilor mai toate incearca sa isi croieasca un drum pe calea aprecierii. Asta pentru ca simt ca au ceva de spus. Dar acolo unde se pune cu adevarat pret pe calitate si informatia transmisa totul este de apreciat. Un bun exemplu, bestsitereviews.blogspot.ro.

Un blog preocupat mai degraba de informatii venite sub forma de stiri decat un blog care sa povesteasca patanii si istorisiri din viata. Departe de a fi un jurnal in varianta moderna online aici vei gasi de fapt stiri filtrate. Si asta pentru ca nu te oboseste in a prezenta tot felul de subiecte ci le selecteaza pe cele mai interesante.

Pentru ca puterea exemplului este cea care sa denote cel mai bine cat de interesant si cum merita arhiva acestui blog putina atentie din partea ta iata cateva exemple de subiecte pe care le abordeaza: despre emotia canina- adesea spunem ca patrupedele simt la fel ca si oamenii si iata ca asta s-a si dovedit pana la urma; despre inventiile femeilor- chiar daca acum sunt lucruri folosite si indragite de barbati multe sunt realizate de femei, desi surprinzator; despre raceli si oricat de banale ar fi cum sa scapi de ele fara sa optezi pentru tratament medicamentos; despre constructiile din lemn si despre menta, o sumedenie de aspecte dezbatute.

Cam care ar fi rolul acestui blog? In primul rand aduce informatia sub forma ei pura ca si tematca insa spusa ca la carte. Te surprinde cu ceea ce are nou, cu fiecare subiect. Si formand o opinie pana la urma nu uita sa iti prezinte poate cele mai interesante aspecte care iti extind aria de cunoastere, fie concret pe un subiect fie doar vorbind despre ce se petrece in jurul nostru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *