Acest blog este pentru tine. Urmand o astfel de recomandare se poate sa nu fii convins de ceea ce un blog reprezinta. Pentru unii experienta proprie este definitorie pentru a face o selectie in sursele de informare. Insa o recomandare face ca primul pas catre o noua sursa de informare sa fie facut cu incredere. Tiganu.eu este un astfel de exemplu.

Un blog plin de informatii. Sa tii un discurs poate ca nu este la primul gand un lucru atat de solicitant insa in spatele succesului din acest punct de vedere stau anumite aspecte. Afla aici pe ce aspecte sa pui accent. De asemenea cand vine vorba de istorie afla despre Adolf  Hitler; metode eficiente pentru a slabi, despre arme nucleare sau zeite din mitologie rand pe rand fiecare articol este o placere de a citi, o informare din varii teme si cu tinta spre originalitate. Se preocupa de calitate si asta o dovedeste tocmai prin ceea ce impartaseste si modul prin care o face, stilul de scriere.

Un blog bazat pe diversitate. Suntem diferiti, avem gusturi diferite de aceea pentru fiecare dintre noi exista o alta placere. Separate in categorii articolele de pe acest blog vin cu o diversitate pentru ca publicul sa isi gaseasca interesul. Fie vorba de categoria „stiai ca?!” fie vorba de stiri aici vei gasi de toate. Te inspira sau aduce o noua teorie cu privire la un anumit subiect.

Un blog pe care sa il recomanzi la randul tau. Asa cum tiganu.eu face recomandarile vin sa intareasca ideea ca in randul surselor de informare se apreciaza calitatea. Vei descoperi aici bloguri care sa merite la randul lor si arantand ce exemple urmeaza face ca el insusi sa devina un punct de interes pe care sa il recomanzi mai departe.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *