regina-angliei

Nu a trecut foarte mult timp de cand Regina Elizabeta a II-a a fost numita cea mai longeviva persoana din istoria monahala a Angliei, astfel ca a depasit recordul inregistrat de stra-strabunica sa, regina Victoria. Potrivit BBC, Regina Angliei a declarat ca „acesta nu este un titlu la care as fi aspirat vreodata”. Insa, la o viata atat de lunga, inseamna ca Regina are si o serie de tabieturi si obiceiuri care o caracaterizeaza.

Curiozitati despre Reginei Angliei

Mananca acelasi mic dejun in fiecare dimineata- Nu te innebuneste doar ideea de a manca aceeasi masa in fiecare dimineata? Potrivit revistei The Independent, Regina este unul din acei oameni care sunt obisnuiti cu rutina si nu ar face nimic pentru a schimba unele lucruri. Ei bine, Regina mananca acelasi mic dejun in fiecare dimineata: fulgi de ovaz si terci de ovaz, alaturi de iaurt si doua tipuri de marmelada. Se pare ca, in ciuda venitului extrem de mare pe care il are, Regina prefera sa nu se rasfete la micul dejun.

Detine peste 600 de organizatii de caritate- Potrivit informatiilor sustinute de monahia britanica, unul din cele mai importante job-uri ale Reginei este acela de a incuraja si de a ajuta oamenii, oferind servicii publice. Astfel, aceasta detine peste 600 de organizatii de caritate care ajuta oamenii aflati in nevoie.

Este in pas cu tehnologia actuala- Pentru foarte multi oameni, ideea conform careia bunicii ar folosi e-mail-ul, sau de a-i lasa sa aiba propriul canal de Youtube este una de neimaginat. Cu toate acestea, in ciuda varstei pe care Regina o are, aceasta este la curent cu tehnologiile moderne: a trimis primul sau e-mail in anul 1976, a lansat primul web-site in 1977 iar primul canal de Youtube a fost publicat in anul 2007. De asemenea, Regina Angliei a trimis primul sau Tweet in anul 2014.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *