amanetamanet

Cand vine vorba de o casa de amanet, nu iti vine prima data in minte faptul ca ai putea sa cumperi ceva de acolo. Daca insa nu ai nimic impotriva faptului de a cumpara un obiect deja folosit, care prezinta si semne de uzura, a cumpara dintr-o casa de amanet poate fi o optiune foarte buna de economisire. Pentru a facilita si mai mult accesul clientilor la produse, multe case de amanet folosesc acum si mediul virtual pentru promovare. Astfel utilizatorii pot amaneta sau vinde obiecte si pot obtine banii fara ca macar sa faca un pas in afara locuintei. Daca totusi vrei sa cumperi si nu sa amanetezi?

Oricare ar fi situatia, la orice achizite online, in special in cazul produselor folosite, este necesara o cercetare amanuntita. Daca tot dai niste bani pe un bun folosit, macar sa cumperi ceva de calitate. Astfel, ca si cum ai merge prin diverse magazine sa compari produse si preturi, trebuie sa navighezi si sa verifici diverse case de amanet si produsele ce le au la vanzare. Verifica absolut tot, modelul, marca, daca au defecte, zgarieturi, piese lipsa, marime, culoare si toate acestea.

Asigura-te ca faci achizitia de la o casa de amanet de incredere. Site-ul trebuie sa fie securizat, sa aiba si serviciu pentru clienti, evita sa faci achizitii de la o companie dubioasa care nu iti inspira prea multa incredere.

Nu uita sa evaluezi bine produsul. Fie ca achizitionezi bijuterii, electrocasnice, accesorii, sau autoturisme (da, unele case de amanet primesc si autoturisme), verifica bunul sa nu aiba defecte, sa fie in stare de functionare, sa nu aiba piese sau componente lipsa.

Daca toate cele mentionate anterior par a fi in regula, ultimul lucru pe care trebuie sa il verifici este politica firmei cu privire la achizitie. Aici intra posibilitatea de returnare, schimb, modalitatea de plata, livrarea si toate celelalte.

Achizitionand online de la o casa de amanet prezinta un avantaj considerabil in sensul pretului mai mic ce il vei primi. Principalul dezavantaj este ca nu poti negocia pretul, unele bunuri mai pot fi negociate in unele cazuri daca esti fata in fata cu vanzatorul. Tine cont de toate aceste sfaturi daca totusi te-ai hotarat sa iti cumperi ceva de la o casa de amanet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *