Oricat de buna ar fi starea noastra financiara de la ora actuala, tot cautam modalitati prin care sa micsoram costurile de pe facturi. Asadar, odata ce Salus Controls a aparut in Romania impreuna cu termostatele pe care le comercializeaza, romanii au inteles ca exista si posibilitatea de a trai ca in Rai, fara sa achiti mai apoi sunt exagerat de mari.

Asadar, odata ce termostatele din gama Salus si-au facut simtita prezenta si in tara noastra, au cunoscut la scurt timp adevarata popularitate pe care o merita din plin. Cu toate ca ne aflam la ora actuala intr-o perioada caniculara, trebuie sa ne gandim si la viitor. Iarna aduce intotdeauna costuri mari la intretinere, fapt pentru care este nevoie de mici trucuri prin care acestea sa se reduca considerabil.

Cea mai eficienta metoda cunoscuta pana la ora actuala este termostatul. La Salus Controls Romania vei gasi nenumarate tipuri de astfel de dispozitive ce iti vor garanta de fiecare data economii, insa si un confort datorat temperaturii ideale din locuinta in care este instalat.

Cu toate ca exista mai multe modele de termostat, cel mai recent iesit pe piata este noul sistem iT 600. Cu toate acestea, pe site-ul saluscontrols.ro vei gasi mult mai multe informatii ce au in vizor si alte tipuri de termostate precum: Seria Standard, Seria iT 500, Seria Expert Incalzire in Pardoseala, precum si multe altele.

Motivele pentru care ar trebui ai si tu un astfel de termostat instalat in propria ta casa:

  • Vei face economii. Probabil te intrebi cum se poate intampla asta, din moment ce la urma urmei achiti o anumita suma de bani pentru achizitionarea acestuia. Ei bine, acesti bani vor fi recastigati prin economiile multiple ce se vor datora bunei functionari ale dispozitivului.

In plus, ai ocazia sa il controlezi chiar si prin internet! Asta inseamna ca daca esti intr-un concediu de cateva zile, ori la locul de munca, ai ocazia sa controlezi termostatul chiar din locul in care te afli, atat timp cat ai acces la date mobile sau la wifi.

Asadar, poti opri caldura atunci cand nu esti acasa si o poti reporni in momentul in care este pe punctul de a ajunge. In acest fel traiesti in confort si reduci considerabil cifra de pe factura.

  • Datorita faptului ca design-ul de care beneficiaza este unul extrem de placut, poate fi instalat cu succes intr-o locuinta, astfel incat sa ii pastreze stilul in totalitate. In plus, datorita faptului ca este disponibil atat pe alb, cat si pe negru, ai ocazia de a-l alege pe cel care se incadreaza cel mai bine in decor.
  • Este extrem de usor de pus in functiune, ceea ce inseamna ca nu vei pierde mult timp activandu-l si stabilindu-i setarile pe care le doresti. In plus, pe site exista chiar si un manual de utilizare ce iti va fi de mare folos, astfel incat de-a lungul procesului de instalare sa nu intampini nicio dificultate ce nu poate fi remediata.

Asadar, achizitioneaza-ti un termostat de la Salus Controls si traieste in confort garantat in timp ce te bucuri si de economii consistente.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *