O femeie inselata este ca o leoaica careia prestigiul si mandria s-au ofilit. Trist si de un impact psihologic. Insa ce se intampla cand femeile impart patul cu acelasi poligam? In Romania poligamia se pedepseste  dar asta nu se intample peste tot. Ba mai mult sunt anumite secte care se bazeaza pe un astfel de concept. Si este si cazul lui Ziona Chan, un tamplar acum in varsta de 69 de ani. Indianul bate orice record avand nu mai putin de 39 de sotii.

Parerea sa despre pligamie este una profunda si care vine cu un aer sentimental. Se simte norocos si parca cine nu ar fi. Spune ca divinitatea l-a ales pentru o astfel de misiune si se simte mandra. Are pana in prezent 94 de copii si alti peste 30 de nepoti. Un arbore genealogic care se leaga de un singur nume, un singur barbat. Frati vitregi cu nemiluita si o poligamie iesita din comun.

Cum traieste un barbat cu cele 39 de sotii? Privilegiat sa aiba aproape pe cele mai tinere camerele sotilor sunt cu atata mai indepartate cu cat inainteaza in varsta. Intreaga familie traieste sub acelasi acoperis. O casa imensa cu patru etaje. Doar pentru a se hrani intr-o zi la o singura masa se necesita 30 de pui cu peste 50 de kilograme de cartofi si 100 de orez.

In timp ce indianul bucuros posesor a 39 de sotii este incantat de sine unul din copii sai spune ca de fapt totul se rezuma la generozitate de vreme ce fiecare sotie era saraca si casatorindu-se cu tatal sau a avut o sansa la o viata decenta. Cum poti insa sa pui bazele unei astfel de familii ramane totusi o uimire si o stupoare pentru noi restul. Cu toate acestea reuseste si ca si cap de familie atribuie fiecaruia cate o sarcina pentru ca lucrurile sa mearga ca la carte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *