catwoman

Cele mai sexy personaje feminine

Foarte multe personaje feminine au trezit un interes sexual in barbati, inca de cand erau mici. Descopera care sunt personajele care si-au pus amprenta asupra acestora.

Miss Honey (Embeth Davidtz) – Matilda. Miss Honey a trezit interesul multor baieti. Multi dintre acestia au cazut de acord ca cel mai impresionant moment din film a fost atunci cand Miss Honey se uita peste ochelari, iar din acest motiv, multi inca o iubesc.

Hermione (Emma Watson) – Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Emma Watson devine mai feminina din a treia serie a celebrului Harry Potter. Chiar daca a mai jucat in primele doua serii a filmului, Emma a atras atentia incepand cu cel de-al treilea film, dupa care baietii pur si simplu au dezvoltat o pasiune pentru ea. Acest lucru nu s-a schimbat nici in prezent. Actrita este una din cele mai frumoase si naturale femei de la ora actuala, si n-are cum sa nu iti placa.

Wednesday Addams (Christina Ricci) – Addams Family Values. Multi barbati declara ca cea care i-a trezit un interes sexual este nimeni alta decat Christina Ricci in Familia Adams. Poate pentru ca personajul e putin mai ciudat, iar acest lucru spune o multime de lucruri despre cei care o plac pe Wednesday.

Ariel (Jodi Benson) – The Little Mermaid. Micuta sirena a placut publicului deoarece a aparut mai dezbracata si cu parul in vant tot timpul. Aceasta a avut un impact uimitor asupra barbatilor deoarece, dupa anumite scene din film, acestia declara ca sunt foarte atrasi de femeile care isi musca buzele.

Rose (Kate Winslet) – Titanic. Ooo,da. Bineinteles, nu putea lipsi celebra Rose din Titanic. Scena erotica cand Jack o picteaza pe Rose si-a cam lasat amprenta atat in cazul barbatilor, cat si a femeilor.

Catwoman (Michelle Pfeiffer) – Batman Returns. Catwoman a impresionat o multime de barbati deoarece a reusit sa faca din criminalitate un lucru extrem de sexy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *