Singura certitudine in viata ramane moartea. Cu totii vom experimenta aceasta pedeapsa a vietii mai devreme sau mai tarziu, insa, uneori, unii oameni ajung sa spuna „la revedere” acestei vieti in cele mai ciudate moduri posibile. Nu e nimic distractiv in ideea de a muri dar exista unele povesti atat de bizare incat merita de amintit. Nimeni nu a spus ca viata este simpla, dar se pare ca nici moartea nu este chiar atat de usoara pe cat pare.

Povesti despre moarte

In cel mai ironic mod, cel care a detinut compania Segway- Jimi Heselden- a fost omorat cu una din creatiile sale. Acesta a murit in anul 2010 in timp ce folosea un Seagway, in momentul in care, in loc sa faca la stanga, aceasta a facut dreapta astfel ca a cazut de pe o stanca.

Un alt mod mai „indraznet de a muri” este cel reprezentat de tennisman-ul Dick Wertheim atunci cand a fost lovit de o minge de tenis in zona genitala. Oricat de dureros poate sa para acest lucru, se pare ca nu acest lucru l-a ucis. In schimb, lovitura puternica l-a facut pe acesta sa cada de pe scaun si sa se loveasca de pamant. Din cauza ca s-a lovit foarte puternic la cap, jucatorul de tenis a murit.

Un barbat din Arizona, pe numele sau Roger Wallace, se afla afara cand se juca cu un avion pe care il controla cu ajutorul unei telecomenzi. In anul 2001, dezastrul l-a lovit si pe el. Din cauza luminii puternice a soarelui acesta nu a mai reusit sa vada unde se afla avionul cu exactitate. Astfel, barbatul a murit din cauza ca avionul i-a spart capul, izbindu-se de acesta cu o viteza de 65 km/h.

Colectarea de produse de care nu ai nevoie poate fi extrem de periculoasa din mai multe motive, insa, in principal, are legatura cu sanatatea. Praful si bacteriile care inconjoara camera pot da nastere unor riscuri de sanatate foarte mari. Cu toate acestea, exista un caz nefericit, unde fratii Homer si Langley Collyer au riscat sa doarma in aceasta groapa de gunoi. Insa, moartea celor doi a aparut in momentul in care gunoaiele s-au rasturnat astfel ca i-a strivit si i-a sufocat pe cei doi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *