chestii ciudate animalechestii ciudate animale

Stiai ca o gramada de ciudatenii despre animale exista pentru fiecare specie in parte si ca unele expresii si unele tendinte din vietile oamenilor au fost inspirate exact din comportamentul acestor vietuitoare uimitoare?

Stiai, de exemplu, ca focile sunt doar niste caini sirene de mare? Nu, nu stiai, si ti se pare absurd si putin ciudat, insa asa este si asemenea cainilor, si aceste foci pot deveni la fel de dragalase si de jucause atunci cand le cunosti si daca te apropii de ele, in afara momentelor in care se simt in pericol.

Pestii care sunt prinsi si mai apoi eliberati sunt echivalentul acvatic al oamenilor care sustin ca au fost rapiti si trimisi inapoi de catre fiintele extratereste. Imagineaza-ti doi pesti, sau mai multi, vorbind pe limba lor despre faptul ca omul chiar exista si ca s-au intalnit cu el, dar mai apoi, din marimimie, au fost eliberati in lumea lr subacvatica.

Cainele meu sau al tau, sau al oricui, nu are nici cea mai vaga idee ca balenele exista, dar in ptimul rand nici nu stie ce este aia o balena si ce rol are in acest ecosistem. De fapt, nici cainii si nici alte animale nu cunosc multe alte lucruri ce le inconjoara, insa in acelasi timp sunt inexistente pentru ele.

Veveritele sunt ca niste sobolani ninja cu cozi frumoase si cu fete dragute. Nici tu nu te-ai fi putut gandi la o asemenea comparatie fabuloasa, pentru ca toate aceste presupuneri se fac dupa ce se cunosc mai multe elemente ale lumii inconjuratoare si asemenatoare.

Un narwhal este un unicorn al marilor. Nu stiai ca un asemenea tip de mamifer subacvatic exista, mai mult ca probabil, si acum ca ai cautat sa vezi cum arata, ai da crezare acestei vorbe cum ca acest tip de balena este ca un fel de unicorn ce inca se regaseste in mari, spre deosebire de unicornii din lumea reala, ce nu mai exista si care probabil ca nu au existat de fapt vreodata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *