Cu multitudinea de lucruri produse in China acum si cea mai mare cladire din lume va purta celebra eticheta „made in China”. Asa cum si-au propus au reusit, aducand uluitorul titlul. Cea mai mare cladire din lume este situata in Chengdu si deja a fost inaugurata asa cum ii era meritul caci a spune ca este mareata ar insemna sa ne limitam.

Desi cu siguranta s-a urmarit acelasi principiu de inalt, maret si cu atat mai admirat New Century Global este de fapt o combinatie estetica cu inaltul insa nu exagerat. Are dimensiuni impresionante insa in imaginea de ansamablu nu este ceea ce poate majoritatea credea ca se va dovedi a fi. Pana la urma titlul de cea mai inalta cladire din lume este impunatoare inca de la bun inceput si doar doar ce aveam sa ne imaginam un turn modern pana la cer. Cu o inaltime de 100 de metri are alti 500 de metri lungime si 400 de metri cand vine vorba de latimea sa. Suprafata sa totala este de 1.700.000 de metri patrati si asa cum s-a si anuntat este echivalentul unei suprafete ce poate sa cuprinda de pana la 20 de ori simbolul ora?ului Sydney.

Este clar ca de la intentie si pana la partea concreta China a reusit sa isi asume un alt titlu. Cea mai inalta cladire din lume este impresionanta deja numai prin dimensiunile sale. Mai mult decat atat ceea ce poate sa cuprinda este de o varietate iesita din comun. Recent inaugurata New Century Global va fi locul unei sa gasesti de la birouri la patinoar, de la cinematograf la doua mari hoteluri de lux.

Si planurile nu se opresc aici; chiar daca pozitia poate nu este una favorabila complexitatea proiectului include tot ceea ce ar putea lipsi de la natura. In acest sens un soare artificial este o tehnologie de care se bucura aceasta cladire.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *