Se stie de cateva decenii ca, in perioada in care era casatorit, Clark Gable a lasat-o gravida pe Loretta Young. Insa, acum familia lui Young sugereaza ca ceea ce a fost mereu prezentat ca fiind o aventura, a fost, de fapt, un viol.

Young si-a ascuns sarcina si a inscenat „adoptia” propriului ei copil de catre ea, pe care a botezat-o Judy. Au existat cateva zvonuri de-a lungul anilor, insa scandalul nu a luat proportii mari niciodata, cu adevarat, Young ajungand sa aiba o cariera lunga, inclusiv o serie televizata in anii 1950. Toata povestea a fost in mare uitata, pana cand Judy si-a publicat memoriile in 1994, in care a declarat ca „Intreaga mea viata a fost plina de ipocrizie si deceptii, din momentul in care m-am nascut.” Anne Helen Peterson a inclus povestea intr-un episod din „Scandals of Classic Hollywood”, observand diferenta dintre imaginea curata prezentata de Young in public si viata ei privata.

Young, Judy si Gable sunt cu totii morti; Peterson a vorbit, insa, cu fiul lui Young, Chris, si sotia sa, Linda, iar Linda spune ca in ultima perioada a vietii ei, Young a descoperit un termen care se potrivea cu povestea ei, anume „date rape” („viol de intalnire”).

Lui Young ii placea sa se uite la Larry King Live, ceea ce probabil a facut-o sa-l intrebe pe prietenul ei si viitorul biograf Edward Funk, ce inseamna termenul „date rape”. Acesta a incercat sa-i explice cat mai bine si tacticos femeii in varsta de 85 de ani, la care aceasta a raspuns: „Asta s-a intamplat intre mine si Clark.”

Desi sunt multi care o cred, pare dubios ca o femeie in toata firea, la momentul in care a ramas gravida, nu stia ce inseamna „viol de intalnire” sau macar partea de „viol”. Aceasta avea sa confirme ca Gable era tatal lui Judy intr-o memorie publicata dupa moartea ei, si chiar a jucat iar cu Gable in alte productii, dupa ce se pare ca avusese loc intamplarea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *