Puternic

Indiferent cand poti, ia-ti o zi de vacanta si petrece timpul impreuna cu familia ta. Mergi la un parc de amuzament, un picnic la plaja, sau mergi in padure la cutreierat. Fa ceva care iti ofera o scapare totala din imprejurimile tale obisnuite.Permite-ti sa te simti milioane de mile de griji si presiunile lumii. La urma urmei este doar pentru o zi.

Nu numai ca o zi libera cateodata te poate ajuta sa mentii echilibrul dintre munca si viata personala, dar te vei simti revigorat in mintea si spiritul tau. Poti sa te intorci la ceea ce faci zilnic cu un simt al bucuriei si implinirii. Mintea ta va sta la locul ei in timp ce muncesti, si te vei gasi muncind cu un entuziasm refacut.

Nimic nu iti creste increderea decat sa te simti puternic, fara grasime si rau. Prea multe ore in spatele biroului, iti poate ingreuna motivatia de a ajunge la sala. Prea multe zile de a nu merge la sala, te vei simti obosit si deprimat. Este un cerc vicios.

Sfarseste acel ciclu promitandu-ti ca iti vei face timp sa muncesti. Aceasta schimbare mica poate avea un efect pozitiv care dureaza asupra tuturor aspectelor din viata ta. Vei ramane energetic in timpul zilei, permitandu-ti sa realizezi mai multe scopuri in timpul orelor de munca. Increderea ta imbunatatita va dura mai mult timp, si te va conduce catre un succes mai mare, succes in munca, succes in relatii si succes in manierele private.

In aceiasi maniera si a iesi la o plimbare iti elibereaza mintea, asa face si un antrenament bun, intens.  Nu exista o modalitate mai buna sa primesti endorfini in sistemul tau , ce iti va imbunatati starea de spirit foarte mult. Mintea ta, corpul si inima iti vor multumi pentru acest antrenament revigorant.

De indata ce te simti puternic si increzator, vei fi capabil sa treci peste orice provocare indiferent daca e mare sau mica.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *