conversatie prieten

Iubitii sunt niste prieteni in primul rand. Sunt de genul masculin, insa in prima instanta v-ati cunoscut si v-ati placut doar vorbind si conversand despre diverse subiecte. Ar trebui sa ii tratezi pe acesti iubiti dupa titulatura de prietni amici in primul rand. Evita intrebarile ce ar putea sa aiba drept raspuns un da sau un nu pentru ca tu iti doresti sa initiezi o conversatie si nu sa faci conversatie de politete. Foloseste anecdote pentru a face ca discutia dintre voi sa mearga si mai departe de atat:

  • Poti sa crezi ce a spus profa de engleza despre tema mea? Vrei sa ma ajuti si pe mine sa vad cum as putea sa o imbunatatesc? (Poti folosi acest lucru mai ales daca este vorba despre o materie mai grea, pentru ca are sens)
  • Ai auzit ultima melodie a lui Usher? Uita-te pe YouTube si vei vedea si videoclipul. E genial.
  • Pune intrebari de genul „Cum ar fi daca?”: Cum ar fi daca ai putea merge oriunde in aceasta lume mare? Unde ti-ar placea sa mergi cu cineva? Daca ai putea sa rezolvi o problema din lume, ce ai alege sa rezolvi? Daca ai fi presedinte, care ar fi primul lucru pe care l-ai face? Nu iti fa griji daca intrebarile tale sunt un pic stupide si copilaresti, trebuie doar sa faci in asa fel incat conversatia sa curga mai departe.
  • Iti plac cainii sau pisicile?
  • Daca ai avea o superputere, care ar fi acea? Dezbaterea meritelor telepatiei versus a zburatului pot fi uneori foarte profunde si iti poti da seama de multe despre tipul tau.
  • Esti pe o insula pustie? Ce item fara de care nu ai putea trai ai lua la tine?

Jocurile video sunt mereu un subiect bun de conversatie, ina daca eviti a le juca si le urasti, evita a le aduce in discutie. Cei mai multi jucatori de jocuri video pot sa vorbeasca despre jocurile lor favorite timp de ore intregi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *