Joanne Dennehy
Joanne Dennehy

Joanne Dennehy

Joanne Dennehy in varsta de 31 de ani este una dintre cele trei femei din istoria crimelor engleze care a fost considerata atat de periculoasa, incat nu va putea niciodata sa fie eliberata din inchisoare. Aceasta impartaseste aceasta notorietate cu Myra Hindley, cunoscuta pentru crimele Moors, acum decedata, si Rosemary West, care a omorat cel putin zece oameni cu sotul ei, Fred.

Dennehy, mama a doi copii, era manata de o dorinta sadica pentru sange. Aceasta a injunghiat trei barbati pe care ii cunostea, in Peterborough, Anglia, pe perioada a zece zile, inainte sa calatoreasca in Hereford, unde a ucis doi barbati aleatoriu in lumina zilei, la o distanta de noua minute unul de altul, cand acestia isi plimbau cainii.

Dennehy a dorit sa omoare noua barbati in total. Femeia a declarat ca vana si injunghia barbati pentru divertisment, spunandu-i uei complice: „Vreau distractia mea. Vreau ca tu sa-mi intelegi distractia.” I-a spus apoi unui doctor psihiatru ca i se pare ca uciderea este „imbietoare”, si ca dupa prima crima, a prins gustul. In timpul condamnarii, Dennehy a ras, a zambit si a injurat, in ciuda faptului ca judecatorul i-a spus ca va primi pedeapsa pe viata.

Ivanova si Olga Tamarin

Nu se stiu prea multe lucruri despre Ivanova si Olga Tamarin, o mama si fiica estoniene, insa acestea pareau sa fie hoate si criminale in serie cu tendinte canibalistice.

Femeile au fost prinse in 1912, dupa ce s-au descoperit mai multe cadavre atat de mutilate, incat nu mai puteau sa fie recunoscute. Dupa aceasta descoperire, casa a fost inconjurata de autoritati si femeile arestate. O investigatie in interiorul casei a descoperit inca 27 de cadavre in depozit, precum si un numar mare de ceasuri, genti si alte articole de valoare, precum si un numar impresionant de haine barbatesti si femeiesti.

Femeile au marturisit ca faceau parte dintr-o banda din care mai faceau parte alti tarani din zona, majoritatea fiind arestati dupa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *