Fiecare zi inseamna o alta alegere in ceea ce priveste modul in care te vei imbraca. Fie ca este vorba de a merge la locul de munca sau in oras ai de ales intre diverse optiuni si culori. Mai pretentios este cazul in care doresti sa faci o buna impresie la prima vedere. Cum este cazul unui interviu. Trebuie sa fii mai sobru si in egala masura elegant. Se pare ca cele mai potrivite culori sunt albastru si negru in timp ce la polul opus se afla portocaliul. Iata ce pot spune culorile despre tine in functie de alegerile de nuanta pe care le faci cand mergi la un interviu:

  • Gri. Daca optezi pentru aceasta culoare poti exprima o oarecare confuzie. Se induce ideea de izolare insa si de a merge pe drumul propriu.
  • Albul. Unii spun ca nu este nicio greseala intr-o astfel de alegere, exprimand faptul ca esti ordonata. Insa ai putea sa fii perceputa ca fiind si plictisitoare, clasica.
  • Verde, portocaliu sau mov. Culori puternice care sa exprime faptul ca esti o persoana deschisa si plina de viata, creativa. Insa in acelasi timp se induce ideea ca nu poti sa iti iei un angajament, o oarecare neincredere ca si parere despre cei care port astfel de culori la un interviu.
  • In cazul unei tinute maro se pare ca dai lovitura. Expertii in resurse umane sunt de acord ca o astfel de prezenta inseamna caldura, fidelitate, asociata cu siguranta.
  • Albastrul. Mai ales o nuanta inchisa reprezinta increderea astfel ca este una din cele mai potrivite alegeri.

Iar cand vine vorba de clasicul negru nu numai ca ai un plus de eleganta si potrivire ca si stil cu cadrul in care te gasesti insa in egala masura se inspira seriozitate, desi unii spun ca ar putea fi riscant sa mergem pe o astfel de varianta, din ideea ca am putea parea a fi inabordabili.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *