FrozenFrozen

In cazul in care abia ai iesit de sub o piatra: „Frozen” este povestea a doua printese, Elsa si Anna. Elsa are puterea de a crea zapada si gheata din nimic, insa in loc sa o trimita la un fel de scoala pentru copii cu talente speciale, este inchisa in camera ei de catre parinti. Dupa ce Elsa porneste fara sa vrea o iarna eterna si fuge pentru a locui intr-un castel de gheata, devine datoria Annei, unui barbat bine care iubeste renii prea mult, Kristoff si a unui om de zapada adus la viata, Olaf, sa incerce sa salveze regatul. Elsa ajunge sa-i inghete fara sa vrea inima Annei, insa totul este bine, cand se termina cu bine, caci se dovedeste ca iubirea este cel mai bun ingredient pe care-l poti folosi pentru a dezgheta organe interne.

„Frozen” a fost inspirat de povestea „Craiasa zapezilor” de Hans Christian Andersen. Povestea incepe cu un demon care creaza o oglinda magica care ascunde frumusetea a orice reflecta, intensificand insa uratenia. Cand respectivul demon si amicii lui vor sa care oglinda in iad ca sa rada de niste ingeri, o scapa si se sparge. Atunci apar cei mai buni prieteni, Kai si Gerda. Dupa cum Anna a fost lovita de puterile Elsei, mici cioburi de oglinda il lovesc pe Kai in ochi si in inima, avand ca efect transformarea lui intr-o persoana rea, lucru destul de usor de inteles. Ai pus vreodata o lentila de contact invers? Pai, daca ti-ar intra mici bucati de oglinda demonica in ochi, si tu ai deveni mai rautacios.

Kay este apoi rapit de Craiasa Zapezii, iar Gerda pleaca sa il caute. Pe drum are parte de ajutor din partea unui ren si al proprietarului lui. Insa, acesta nu este un barbat sexy precum Kristoff, ci o mica hoata psihopata care ii spune Gerdei ca ii gadila gatul renului in fiecare seara cu un cutit ascutit. Tinand cont de tema ghetii, injunghiatul in ochi si tortura animalelor, nu sunt sigur daca aceasta a fost inspiratia pentru „Frozen” sau pentru primul sezon din „Dexter”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *