O zi in care esti prea obosit sa faci fata unui program lung. Alegi o cafea, doua pana cand iti epuizezi si ultima doza de energie. Problema este ca aceasta situatie se repeta mereu si mereu si pe termen lung ajungi cu cearcane si cu un ritm scazut. Sunt situatii in care se regasesc cei mai multi dintre noi. Intr-o perioada angajatorii au ajung la concluzia ca ar fi bine sa investeasca in programe motivationale si chiar sa puna la dispozitia angajatilor o sesiune de masaj ca si cand ar fi o mica pauza de program. Mai nou insa sa dormi la serviciu este metoda care sa combata oboseala angajatilor.

Desigur ca oboseala vine de la un program prelungit, de la ore de munca peste masura. De unde si interesul angajatorilor de a remedia problema. Cum altfel daca nu prin a oferi o pauza de somn. La propriu. Si metoda este deja aplicata de Huffington Post, vestitul trust de stiri. Arianna, presedinta trustului, s-a gandit sa puna la dispozitia angajatilor doua camere de odihna. Asta pentru ca in loc de un numar mare de cafele pe zi acestia sa se odihneasca si sa revina la program cu mai mult avant.

Pauzele sunt de cateva minute pana la jumatate de ora insa cand esti obosit si nu lenes cum nu se poate mai bine pentru a-ti reveni. Asa cum era de asteptat pana la urma camerele sunt mereu ocupate. Insa se merge pe baza de programare pentru ca fiecare dintre anagajati sa poate sa se bucure de acele momente de pauza.

Sa fie oare acesta viitorul marilor companii cel putin? Depinde si de obiceiul angajatilor de vreme ce cadrul in sine, la locul de munca, nu inspira parca relaxarea. Poti poate doar sa atipesti. Sau cum vor face cei care au un somn adanc? Iata o noua responsabilitate, o masura in toate care parca limiteaza si aceasta idee. Dar pana la urma medicii nu au oarecum un stil asemanator?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *