prize-modulare

Atunci cand iti doresti sa instalezi un intrerupator de lumina, cel mai important este sa fii constient de masurile de precautie pe care trebuie sa le adopti, astfel incat intreg procesul sa se desfasoare in siguranta. Acest lucru va face ca instalarea intrerupatorului sa se realizeze mai usor si mai repede. Ei bine, atunci cand iti doresti sa montezi un astfel de comutator, trebuie sa stii ca nu e mare filosofie.

Inainte de a efectua orice sarcina electrica, este foarte important sa deconectezi alimentarea circuitului unde va avea loc instalarea intrerupatorului. Exista o multime de instrumente disponibile pe piata care te pot ajuta sa testezi daca o priza sau un intrerupator are curent-  cum ar fi  lampa de control – in lipsa acestor unelte, ar fi mai bine sa deconectezi intreaga sursa de alimentare din toata casa. Odata ce te-ai asigurat ca ai oprit curentul pe circuitul unde vei lucra, instalatia electrica din perete trebuie sa fie legata de intrerupator.

Ar trebui sa existe doua fire vizibile: unul negru sau rosu si unul alb. Cel alb este neutru iar cel negru sau rosu este cel care va permite conexiunea cu intrerupatorul. Odata ce conexiunile au fost stabilite, intrerupatorul poate fi impins in cutia de distributie si insurubat. Numai dupa ce ai terminat intreg procesul poti restabili alimentarea cu curent astfel incat sa testezi intrerupatorul. Daca exista anumite zgomote atunci cand ai apasat intrerupatorul, inseamna ca legatura nu a fost realizata cum trebuie si trebuie reparata. De asemenea, daca nu te simti sigur de acest lucru, mai bine apelezi la un electrician.

Cum alegi cel mai bun intrerupator?

Atunci cand alegi un intrerupator, cel mai bine ar fi sa verifici daca acesta va fi compatibil cu setul de iluminare. De asemenea, tu esti cel care decide ce stil se potriveste cel mai bine si daca iti doresti sa platesti ceva bani suplimentar, pentru ca efectele secundare nedorite sa nu apara. In cele din urma, trebuie sa te asiguri ca un intrerupator are suficienta putere pentru a alimenta becurile din casa.

Intrerupatorul inteligent

Exista o multime de oameni care au inceput sa foloseasca intrerupatoare inteligente, cu scopul de a monitoriza cantitatea de energie electrica pe care o consuma. Astfel de intrerupatoare inteligente se conecteaza la o retea de calculatoare, iar unele din acestea pot fi programate sa porneasca sau sa se stinga in anumite momente ale zilei, fiind foarte usor de utilizat si de controlat.

Daca ai de gand construiesti o casa sau sa renovezi pe cea care o ai, cel mai bine ar fi sa-ti instalezi prize modulare – care au mai multe module unde poti conecta mai multe surse- de telefon, Internet etc.-  si intrerupatoare eficiente. Divers Market este o firma care face livrari la domiciliu si este un ajutor de incredere atunci cand vrei sa incepi o noua viata in casa ta. Divers Market pune la dispozitia ta o gama diversa de prize si intrerupatoare care sa se potriveasca perfect cu noua ta casa si care ofera siguranta 100%.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *