UmilintaUmilinta

Nu trebuie sa accepti niciun fel de experienta sexuala pe care barbatul de langa tine ti-o propune, daca tie nu iti place. Pur si simplu poti spune ca nu esti interesata in incercarea a ceva nou. Insa ce se intampla daca partenerul tau nu accepta acest lucru si are un comportament in care face presiuni asupra ta? Daca lui ii face placere sa te umileasca si sa te insulte in timp ce faceti sex, acest lucru poate reprezenta un risc pentru tine, deoarece vei incepe sa te simti prost. Sa faci lucruri mai obraznice in public impreuna cu prietenul tau poate fi foarte incitant, insa daca aceasta idee te face sa nu te simti confortabil, inseamna ca nu e pentru tine.

Faptul ca un barbat pune presiune asupra ta si isi doreste sa te puna in situatii umilitoare te poate pune intr-o pozitie urata. Se poate ca si tu sa ai idei mai indraznete, insa nu iti doresti sa iti umilesti partenerul cu nimic.

Nu exista nicio distractie in actul sexual daca acesta include rusine sau umilinta, si trebuie sa inveti sa spui un NU puternic ori de cate ori nu te simti comfortabil cu ideile pe care partenerul tau le are. Acesta nu e nimic decat un joc de putere, pe care el crede ca o are asupra ta, nu e iubire, si nici nu trebuie sa te supui pentru ca ar putea ca acest lucru sa aiba un impaact major asupra increderii tale despre tine.

Asadar, daca o femeie nu iti mai permite sa o atingi si nici nu isi mai doreste sa aiba relatii sexuale cu tine, nu inseamna intotdeauna ca are pe altcineva in viata ei. Ai putea sa incepi sa te gandesti ca poate nu te mai vrea pe tine. Nu exista o umilinta mai mare pentru o femeie decat cea in care se simte folosita din punct de vedere sexual.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *