Sunt multe lucruri despre care poti spune ca nu se pot realiza peste noapte. Ai nevoie de timp si constanta pentru a vedea rezultatele insa in egala masura poti sa profiti din plin de ceea ce inseamna orele de somn pentru ca in ceea ce priveste ritualul de frumusete sa isi arate mai repede efectele.

Sa-ti faci somnul de frumusete este in plan real o necesitate. Si pentru ca lipsa de odihna este prima care isi pune amprenta pe aspectul tenului nu numai ca ai grija de tine insa frumoasa adormita din poveste poti deveni chiar tu. Cu alte cuvinte iti imbunatatesti aspectul cu cateva trucuri de ingrijire pe timp de noapte:

  • A grija de picioarele tale si in special de zona de calcai prin aplicarea cremelor special dedicate. Insa opteaza pentru una puternic hidratanta, dormi cu soseste si sub influenta caldurii si a faptului ca nu vei obosi picioarele pentru cateva ore bune vei avea picioare mai catifelate.
  • Mitul castravetilor pentru cearcane este de fapt adevarat. Aplica pe ochii obositi si nu te speria daca vei adormi asa. Te vei trezi mai odihnita decat crezi- cel putin asta vor “spune” ochii tai.
  • Demachierea ar trebui sa fie o rutina precum schimbatul hainelor pentru dormit. E ca si cand asa cum fara pijamale nu te bagi in pat nu poti sa dormi cu machiajul pe fata ta.
  • Este cu mult mai eficient sa folosesti produsele de albire a dintilor pe timp de noapte.

Orice produs ai folosi pe timp de noapte eficienta este mai mare caci nu vor interveni si alte activitati care sa te puna in dificultate si care sa afecteze bunul mers al lucrurilor in planul de frumusete. Si pana la urma somnul in sine face minuni caci este dovedit stiintific ca o femeie are nevoie de 11 ore de somn fata de barbati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *