Am citit pe un blog despre Anime pentru copii, si cum sa-i determini sa urmareasca anime, asa ca m-am gandit sa fac un post despre benzi desenate in acelasi stil.

Haideti sa ne concentram asupra lumii colorate a benzilor desenate. Daca ti-ai petrecut un timp signifiant cu copii, ar trebui sa stii cat de greu este sa-i determini sa citeasca. Daca nu sunt lucruri care se misca sau nu poti sa asculti o melodie de adormit din carte aceea, copii nici macar nu te iau in seama.

Decat sa-i fortezi sa parcurga romane cu care nu se pot conecta si pe care nu le pot intelege, mai degraba ii lasi sa-si aleaga o serie de benzi desenate pe care le pot citi si ii pot face sa tinda spre literatura. Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa alegi copia Brave New World fara sa trebuiasca sa-i ameninti cu o vara de alte studii. Pana la urma ce le pot arata benzile desenate copiilor? Adecvarea pe varste este importanta, dar si interesele copiilor. De aceea am sa va prezint cateva benzi desenate pentru copii :

Adventure Time

Adventure Time este o serie de benzi desenate potrivita pentru toate varstele, si mai mult ca sigur vor face copii sa se distreze.  Jake cainele si Finn omul au cea mai grozava aventura in tinutul Ooo.

Archie

Benzile desenate Archie te determina sa citesti carti cand esti copil. Banda desenata este inofensiva in general, au un umor grozav si un pic de romanta.

Bone

Bone este un clasic pe care trebuie sa-l citeasca copii. Arta poate fi in stil desen animat, dar caracterele sunt complexe si povestea poate fi comparata cu serii mult mai bune.

Spider-Man loves Mary Jane

Dupa cum te poti astepta de la titlu, este facut pentru fete in general, dar nu inseamna ca baietilor nu le va placea. Actiunea are atingeri de romanta, dar este destul de interesanta de citit.

Tintin

Lista nu ar fi fost completa fara Tintin. Tintin este o banda desenata publicata in anii 30, insa este la fel de populara in jurul lumii.

Cine nu ar vrea sa citeasca povesti despre aventura epica a unui jurnalist, cainele sau Snowy si prietenul sau bun Capitanul Haddock?

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *