Cumparaturile online au creat o experienta eficienta si agreabila de cumparaturi pentru utilizatorii sai, si acum majoritatea magazinelor incearca sa faca acelasi lucru, mutandu-si experienta online, offline.

Kate Spade Saturday, un retailer inovativ in moda Tokyo inaintand din districtul Harajuku, combina lumea online si cea offline cu tehnologia din magazine care simpatizeaza distribuirea sociala. Plimba-te prin magazinul pilot din Tokyo, atinge orice iPad supradimensionat incorporat in arhitectura si vei primi o fantana de informatii infinite despre produse, incluzand pretul hainelor, disponbilitatatea, detaliile de design si ideile de stil. Poti sa te uiti la un element ravnit, sa-l distribui pe retelele sociale si sa intrebi prietenii ce cred despre pantalonii care ti-au iesit in evidenta. Acest tip de experienta de shoping captivanta este exact ce cere piata.

Shane Ginsberg, presedintele unei agentii de reclame Evolution Bureau, ce are baza in San Francisco, spune ca, companiile trebuie sa se gandeasca si in afara desktop-urilor lor. Un studiu recent MIT spune ca, clientii care abordeaza cumparaturile din mai multe unghiuri, cu 80% din cumparatori verificand preturile produselor online si o treime accesand informatiile preturilor pe dispozitivele mobile.

Unii oameni intai navigheaza pe pagina de internet al produselor, apoi se duc la magazine sa cumpere acel lucru. Iar unii vor sa vada alegerile lor online in realitate, inainte de a achizitiona.

Estompeaza linia dintre lumea reala si virtuala, in alte cuvinte, trateaza clientul cum tratez multitasking-ul, ca si clientii pe mai multe fronturi ce sunt. Vanzatorii ar putea avea un avantaj daca pot uni experientele online cu cele offline, facand mai simplu pentru utilizatorii sai pentru a gasi ceea ce vor si mai usor pentru vanzatori sa-si incheie afacerile. Aditional, clientii ar trebui sa poata sa-si comande hainele online si sa le ia fizic din magazine, de asemenea ar trebui sa se intample si viceversa, daca ceva nu este disponibil in magazin, ar trebui sa fie achizitionat online si trimis catre casa clientului.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *