locuri de munca in videochat

Cine este curios de un job in videochat? Poate ca mai intai ne prefacem ca suntem indignati, ca nu e pentru noi asa ceva, ca cine face asta si asa mai departe. Dar adevarul este ca ne-am dori sa fim pentru o zi de munca in locul modelelor de videochat din tara. Cum e acolo, cum te pregatesti zilnic pentru job, ce anume faci acolo, cati bani iei si care sunt conditiile de lucru. Acestea sunt doar o parte din intrebarile pe care ni le punem. Citeste aici mai multe despre locuri de munca in videochat. Fii informat si apoi decide pentru tine. 

Romanii, si nu numai, au prejudecati legate de multe lucruri pe care nu le cunosc. Cam asa se intampla si cu videochatul. Tunam si fulgeram ca nu nici nu vrem sa auzim de asta. Dar tare suntem curiosi cand cineva ne povesteste ceva din culise. Judecam si admiram totodata. Dar ca sa devenim cu adevarat interesati de un loc de munca in industrie avem nevoie de mai mult decat niste barfe picante. 

Hai si citeste aici mai multe despre locuri de munca in videochat

Un loc de munca stabil si legal in industria videochatului poti gasi la Prime Studios in Bucuresti. Hai sa vorbim un pic despre ce are de oferit studioul de videochat si ce se asteapta de la cele care doresc sa ajunga modele acolo.

Cand esti in cautarea unui loc de munca stabil, cu baza legala si un venit decent, te poti adresa agentiei Prime Studios din capitala. Angajatorii iti ofera oportunitatea de a te alatura echipei de modele de videochat. Beneficiile sunt mari iar ceea ce se cere de la tine s-ar putea sa nu te scoata prea tare din zona de confort.

De ce sa alegi Prime Studios ca noul tau angajator din Bucuresti?

  • Mediu legal. La Prime Studios contractul tau de munca este legal, conform cu legislatia din tara noastra. Aici vei avea parte de un salariu fix lunar de 5000 de lei in primele trei luni. In plus, bonusurile si alte beneficii la pachet te pot scoate din carapace pentru a-ti testa sansele in videochat. Citeste aici mai multe despre locuri de munca in videochat. 
  • Training. Profesionistii de la Prime Studios sunt dedicati ideii ca toata lumea sa se simta bine la munca, pentru a da tot ce-i mai bun in ceea ce fac. Acestia te vor sprijini si iti vor oferi traininguri pe tot parcursul perioadei cat vei lucra acolo. Ba cine stie, chiar tu poti deveni un trainer la randul tau la un moment dat. 
  • Posibilitate de cazare. Studioul ofera acomodare gratuita modelelor care nu sunt din Bucuresti, pana cand acestea isi vor stabili locuinta proprie. 
  • Nu e nevoie de experienta. Nu prea intalnesti in ziua de azi locuri de munca unde sa nu ti se ceara experienta in domeniu. Dar, in ceea ce priveste videochatul, inca un plus consta in faptul ca nu ti se cere sa ai neaparat experienta.

Prime Studios este, nu doar o agentie de videochat din Bucuresti, ci o comunitate de femei ambitioase, deschise la nou si pasionate de viata. Tu ai dori sa-ti incerci sansele?

Contact: 

Piata Victoriei, Bucuresti

0725 165 944

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *