Sprinteaza pe campul de lupta, fugi pe pereti, sari cu jetpack-ul peste prapastii si omoara inamicii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi un buton si un robot gigant apare din orbita exact in fata ta. Te prinde si te arunca in carlinga sa, si acum conduci un robot gigant, distrugand tot ce ai in cale pe campul de lupta. Imediat, vezi robotul gigant al prietenului tau, iar impreuna cu el iei cu asalt baza inamica. Asta este Titanfall.

In timp ce formula suna a fi castigatoare si este, lucru real pentru Titanfall este o multime de distractie in timp ce te joci. Jocul te primeste cu bratele deschise, chiar daca esti un nou venit intr-un mod in care jocurile first-person shooter competitive rareori fac acest lucru, chiar si cel mai slab jucator o sa simta ca face parte din victoria echipei. Controalele sunt extrem de bine realizate. Titanii roboti sunt foarte distractiv de pilotat, insa nu se compara cu a fi pe jos, multumita sistemelor de gimnastica, sarituri si fuga pe perete. Captivant, satisfacator, intens si de multe ori hilar, Titanfall este tot ceea ce ar trebui sa fie un joc de actiune multiplayer.

Acest joc este bun pentru : Cei care intotdeauna au vrut sa piloteze un robot gigantic.

Nu se potriveste : Pentru cei care spera la un joc cu o poveste semnificativa, si cei care nu sunt deloc buni la un first-person shooter, desi Titanfall este un joc mult mai primitor decat jocurile obisnuite online first person shooter, este insa un joc competitiv bazat pe abilitati si cei mai buni jucatori inca pot iesi in evidenta.

Jocul a avut parte de foarta multa publicitate inainte de a fi lansat, iar acum se bucura de un succes urias, avand foarte multi jucatori ce il joaca pe toate platformele pe care a fost lansat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *