www.badeaimplant.ro

Atunci cand te gandesti sa iti faci un implant dentar iti recomand sa te informezi cu privire la el. Foarte multa lume apeleaza la astfel de lucrari deoarece sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere, insa in afara faptului ca sunt putin mai costisitoare decat imbracarea unei masele cu o coronita de portelan, trebuie sa stii ca este o investitie pe viata, ce nu va mai trebui inlocuita deoarece se va integra impreuna cu restul danturii tale si nu o vei simti ca pe un lucru strain in cavitatea ta bucala.

Indiferent de numarul de masele lipsa, vei putea sa iti faci Badea Implant Cluj Napoca 2019 la mai mult decat un singur dinte insa procedura va dura putin mai mult, dar cu siguranta vei fi extrem de multumit de rezultate si doar tu vei sti ca ai implant dentar in gura, restul persoanelor vor crede ca e dintele tau natural.

Iti recomand sa iti faci lucrarea la Badea Implant Cluj Napoca 2019, deoarece clinica respectiva se ocupa cu aceasta ramura specifica a lucrarillor dentare. Medicii sunt specializati si pregatiti cu ani de experienta in spate si cat mai multe inovatii implementate de la an la an, ca fiecare client care paseste pragul clinicii sa poate sa iasa de acolo cu zambetul pe buze.

Iata cateva avantaje pentru care iti recomand sa iti faci un implant dentar la aceasta clinica:

Inlocuirea locului lipsa sau a ramasitelor de la o masea: Da, este posibil sa ai din nou un dinte ca si al tau unde ai loc lipsa, probabil te gandeai ca daca iti va iesi maseaua de minte va impinge si va iesi fix in locul maselei lipsa. Insa asemenea cazuri sunt mai rare, deoarece daca ai o gura normala ca si dimensiune, maseaua de minte iese la locul ei unde a fost destinata cu ani inainte sa iasa. Si locul respectiv ramane gol pentru multi ani. In cazul in care doresti sa iti completezi dantura poti sa iti faci un implant dentar.

Interventia chirurgicala nu afecteaza in mod radical viata de zi cu zi: nu va fi nevoie sa iti iei concediu medical dupa ce iti faci aceasta lucrare deoarece nu vei avea dureri sau neplaceri care sa te opreasca de la activitatile tale zilnice.

Igiena orala dupa interventia chirurgicala: insa trebuie sa acorzi putina atentie igienei tale orale pentru a te asigura ca nu vei infecta locul unde a fost realizat implantul, deoarece gingia inca mai prezinta putina sensibilitate in urma interventiei Badea Implant Cluj Napoca 2019. Asadar trebuie sa ai grija de igiena ta orala timp de 4 – 5 zile si sa folosesti apa de gura sa sa faci spalaturi prin intermediul dusului bucal, in cazul in care medicul care ti-a facut lucrare iti recomanda acest lucru.

Acestea sunt cateva dintre avantajele pe care le are un implant dentar. Alege clinicile specializate ca sa nu ai parte de complicatii pe viitor pentru ca tu sa zambesti cat mai mult cu toata dantura ta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *