de facut in viatade facut in viata

Cateva lucruri nu ar trebui ratate in aceasta viata, lucruri pe care ar trebui sa le faci atunci cand ai ocazia si timpul sau resursele ti-o impun si iti dau voie. Nu mai amana de fiecare data cate un lucru pe care vrei sa il faci doar pentru ca nu dispui de cele necesare sau simti ca il poti lasa pe mai tarziu.

Da-ti demisia!

Fa-ti curaj si da-ti demisia daca locul de munca nu te multumeste, daca seful iti este complet autoritar si se da mare si tare, dar mai ales nici nu-ti recunoaste meritele. In cazul in care lucrezi de multi ani si nici promovarea nu vine sau nici o marire de salariu nu se iveste prea curand iar seful este uracios, ingamfat si enervant, dar si colegii sunt numai ce nu trebuie sa fie, este cazul sa-ti dai demisia cat mai repede.

Nimeni nu merita sa fie tratat ca un caine si sa munceasca pe branci, uneori si peste program pentru a nu-i fi recunoscute meritele si succesele. Dar mai ales daca nu te simti multumit cu locul actual de munca, daca acesta nu-ti ofera satisfactii si bucurie si il privesti mai mult ca pe un rau necesar, atunci schimba-l.

Stai mai mult cu prietenii!

Daca prietenii tai sunt impartiti pe toate continentele si nu prea ai parte de mult timp in care sa te bucuri de compania fiecaruia in parte, ar trebui sa te axezi mai mult pe ei si sa le oferi o buna parte din timpul tau pretios.

Cand ai ceva timp liber si ei sunt undeva in zona, nu ar trebui sa te plictisesti deloc si in schimb ar trebui sa ii inviti la o cafea, la o plimbare, la o vorba pentru a mai recupera timpul pierdut. Prietenii constituie practic o a doua familie si numai alaturi de ei ai putea sa te simti cu adevarat tu si in largul tau mereu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *